Το InMotion είναι πρακτικά ένα… αυτοκινούμενο δωμάτιο

Η ιδέα πίσω από το πειραματικό InMotion είναι να μπορεί να το χρησιμοποιεί με διάφορους τρόπους ο κάθε χρήστης.

Πέρα από την τεχνολογία αυτόνομης κίνησης του, το InMotion διακρίνεται και για την ευελιξία στη διαμόρφωση του εσωτερικού του, η οποία του επιτρέπει να μην έχει τη μορφή ενός αυτοκινήτου μεταφοράς, αφού θα μπορεί να αλλάζει στο εσωτερικό του ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των επιβατών του, οι οποίοι και θα μπορούν έτσι να εκμεταλλευτούν ορθά τον χρόνο της μετακίνησής τους.

Το InMotion είναι δημιούργημα της National Electric Vehicle Sweden, όπως μας ενημερώνει το New Atlas, της εταιρείας που έχει πάρει τα δικαιώματα χρήσης των πατεντών και προϊόντων της Saab και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό στο πλαίσιο της CES Asia. To InMotion θα μπορεί να ενταχθεί σε υπηρεσίες κοινής μετακίνησης στις μελλοντικές μητροπόλεις, ή ως μία εναλλακτική υπηρεσία ταξί.

Οι διαμορφώσεις του εσωτερικού είναι η Private που επιτρέπει την ξεκούραση και την ψυχαγωγία των επιβατών, η Social, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία με άλλα οχήματα InMotion και τους επιβάτες τους και η Meeting, που διαμορφώνει με τέτοιο τρόπο το εσωτερικό του οχήματος ώστε να μπορεί να γίνει μία μικρή συνεδρίαση μεταξύ των επιβατών, καθώς πηγαίνουν από το ένα σημείο στο άλλο.

Πηγή:pestaola.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.