Ανδ. Παπαμιμίκος: Διόλου τυχαία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Μαζιώτη

Ως διόλου «τυχαίο γεγονός» χαρακτήρισε τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της σύλληψης του Ν. Μαζιώτη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαξιώσει ακόμη και τη σύλληψη ενός τρομοκράτη, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως απαράδεκτη και προκλητική αυτήν τη στάση.
Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε ότι « για μένα είναι δυνατόν. Αυτό το κόμμα έχει αποδείξει ότι επιθυμεί μόνο αποτυχίες της χώρας σε όλους τους τομείς. Εμείς, δυστυχώς γι’ αυτούς, τους διαψεύδουμε καθημερινά, είτε είναι στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, είτε είναι στην οικονομία, είτε είναι στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας».
Αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ.
Παπαμιμίκος σημείωσε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα και την κατάλληλη στιγμή θα προτείνει κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα ενώνει όσο το δυνατόν τους περισσότερους Έλληνες, θα είναι υπερβατικό, υπερκομματικό και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
«Εμείς δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα και στον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, να σταματήσουμε το έργο μας. Μιλάμε για ονομαστική ψηφοφορία και το κάθε κόμμα και ο κάθε βουλευτής προσωπικά θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες απέναντι στον ελληνικό λαό. Εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς», επισήμανε.
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο γραμματέας της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει το έργο της μέχρι το τέλος και τις χαρακτήρισε επικίνδυνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.