Πυρά Π. Καμμένου με αιχμή τις δηλώσεις του Γκ. Χαρδούβελη

Για «αμφισβήτηση του Συντάγματος» από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τη χθεσινή αναφορά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ότι «οι πολιτικοί αποφασίζουν τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαιοσύνη».
«Η δήλωση του κ. Χαρδούβελη δεν θα πρέπει να περάσει στα ψιλά. Για μία ακόμη φορά η συγκυβέρνηση αμφισβητεί το Σύνταγμα, τη διάκριση των εξουσιών και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης», σημείωσε ο κ. Καμμένος, γνωστοποιώντας μάλιστα πως ο ίδιος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το θέμα.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προειδοποίησε ακόμη πως εάν δεν μειωθεί η φορολόγηση δραστικά θα αυξηθούν τα λουκέτα και η ανεργία και επανέλαβε πως αυτό που χρειάζεται είναι «ριζική αλλαγή πολιτικής, διαγραφή του χρέους και πάγωμα των υποχρεώσεων των πολιτών προς το κράτος και προς τις τράπεζες».
Κατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση ότι ετοιμάζει πολυνομοσχέδιο με όλες τις απαιτήσεις της τρόικας και γι’ αυτό όπως είπε «έβαλαν στο Β΄ θερινό τμήμα της Βουλής νέους βουλευτές που συνήθως δεν αντιδρούν γιατί φοβούνται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.