Άρχισαν τα χτυπήματα

Από τον «Άστρα», το βράδυ της Κυριακής, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Βαρούτσικος, επιτέθηκε κατά του κ. Μποτσιβάλη, που μόλις χθες είχε υπογράψει και ανέλαβε να μπει μπροστά στην μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον έμεινε χωρίς μετόχους και θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, εκείνο που πρέπει να διαφυλάξει είναι η ενότητα του.
Οι παλαιοί παράγοντες, έκαναν την προσπάθεια τους, κάποιοι έβαλαν και τα χρήματα τους, αλλά δεν πέτυχαν τους στόχους τους, οπότε ας αφήσουν ήσυχους τους υπόλοιπους που ήρθαν και ανέλαβαν τον Ολυμπιακό και θέλουν να τον οδηγήσουν και πάλι στην Football League και αργότερα στη Σούπερ Λιγκ.
Οι φίλοι του Ολυμπιακού, δεν θα ανεχθούν από τους παλαιούς παράγοντες παρόμοιες με αυτές του κ. Βαρούτσικου αντιδράσεις. Προσπάθησαν για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και δεν τα κατάφεραν, και θέλησαν να προχωρήσουν σε συγχώνευση, αφήνοντας τη ΠΑΕ να κατρακυλήσει στη Γ’ Εθνική. Τώρα είναι η σειρά του κ. Μποτσιβάλη και των συνεργατών του, να προσπαθήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.