Αθλητικό το συλλαλητήριο του Σαββάτου στο Βόλο

Το νέο κόλπο του Μπέου και της «επικοινωνιακής» του ομάδας είναι να πείσει τους Ολυμπιακούς ότι το συλλαλητήριο του Σαββάτου από τους οργανωμένους οπαδούς και φίλους του συλλόγου είναι πολιτικό και όχι αθλητικό.

Το συλλαλητήριο είναι κατά του Μπέου και ότι αυτός εκφράζει για χρόνια στο Βόλο. Είναι η αγανάκτηση των οπαδών κατά ενός ανθρώπου που τους κορόιδεψε, χρόνια τώρα, και κατάφερε με τις ψήφους τους να γίνει δήμαρχος βόλου. Είναι εναντίον του Μπέου που αντί να βοηθήσει την ομάδα, που όπως λέει αγαπά, την έφθασε στη διάλυση της. Είναι κατά του ανθρώπου που συνεχίζει να θέλει να αιχμαλωτίσει τον Ολυμπιακό και να «αρπάξει» ακόμη και τον Ερασιτέχνη.

Είναι κατά του ανθρώπου που όλοι πρέπει να πειθαρχούν στα κελεύσματα του. Ε, αυτό τελείωσε πλέον, λένε οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Κανείς Μπέος δεν θα κάνει κουμάντο στην ομάδα τους, ούτε θα τους απειλεί και θα τους φοβερίζει. Γι αυτούς τους λόγους θα είναι όλοι στον Άγιο Νικόλαο, το απόγευμα του Σαββάτου. Να του πουν ότι δεν τον φοβούνται. Άλλωστε, από πού είναι η διαμαρτυρία τους πολιτική; Είναι ο Μπέος πολιτικός; Και ο ίδιος το αρνείται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.