Διαψεύδει

Ως όνειρο θερινής νυκτός χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι στην τελευταία γενική συνέλευση, ο Λάζαρος Γαιτάνης αποδοκιμάστηκε από συναδέλφους τους.
«Το ότι αυτό δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν παριστάμενο δικηγόρο προφανώς αποτελεί μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Λεπτομέρεια όμως δεν αποτελεί η κατασυκοφάντηση των δικηγόρων του Βόλου που το επίπεδό τους δεν επιτρέπει συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ήθος τους.
Μάλιστα το σενάριο θέλει τους «αποδοκιμάζοντες» δικηγόρους να είναι πρώην ψηφοφόροι του Προέδρου.
Πώς αναγνωρίστηκαν; Ίσως είχαν ξεχασμένες κονκάρδες από τις προηγούμενες δικηγορικές εκλογές. Τι; δεν είχαν βγει τέτοιες κονκάρδες; Αδιάφορο…Στο βωμό της μισαλλοδοξίας όλα επιτρέπονται.
Ο ίδιος σεναριογράφος που έδωσε την “πληροφορία” ήθελε τον Πρόεδρο να μη καταθέτει πρόταση για την αποχή. Το ότι κατέθεσε ως πρόταση του Δ.Σ την απόφαση της Ολομέλειας που καταγράφηκε στο ψηφοδέλτιο είναι κι αυτό μια ασήμαντη λεπτομέρεια που σκοπίμως διαφεύγει !
Η πλάκα είναι ότι ο σεναριογράφος, 18 μήνες πριν τις επόμενες δικηγορικές εκλογές, προβλέπει με “βεβαιότητα” μεγαλύτερη και από αυτή που δίνει η διενέργεια αλλεπάλληλων δημοσκοπήσεων, την εκλογική αποτυχία του Λάζαρου Γαιτάνη.
Εικονική πραγματικότητα; Μάλλον όνειρο θερινής νυκτός» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.