Η Αγριά εκπέμπει SOS

Εικόνες που δεν συνάδουν με μια τουριστική περιοχή, όπως είναι αυτή της Αγριάς, κάνουν το γύρο των social media, από κατοίκους που διαμαρτύρονται για τις φερτές ύλες που έχουν κατακλύσει την παραλία, μετά και την τελευταία κακοκαιρία. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης ότι θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς, όπως ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου και ο Δήμος να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή. Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Βόλου, μαθαίνουμε ότι ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κ. Σταυριδόπουλο, που τους ενημέρωσε ότι την Παρασκευή θα επισκεφτεί την Αγριά, θα εκτιμήσει το μέγεθος και το είδος των αναγκαίων εργασιών και ταυτόχρονα και άμεσα θα εκκινήσουν οι εργασίες.
Όπως σημείωναν μάλιστα οι ανεξάρτητοι «Οφείλουμε να πούμε ότι ο ΟΛΒ αντιδρά άμεσα και σε πνεύμα συνεννόησης και συνεργατικότητας και μπράβο του. Το αποτέλεσμα προφανώς θα το επιβεβαιώσει.
Οφείλουμε επίσης να πούμε ότι δεν γνωρίζουμε το τι έκανε η Δημοτική Αρχή αλλά δεν περιμένουμε και πολλά.
Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε και το ότι μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις το τι κατέβασαν οι χείμαρροι και τα ρυάκια δεν περιγράφεται. Αλλά το να κατεβάζουν πλαστικά και ότι άλλο πετιέται από ασυνείδητους είναι ντροπή για τον πολιτισμό της πόλης. Προσοχή λοιπόν και το νου μας. Δεν πετώ πλαστικά και σκουπίδια παρά μόνο στους αντίστοιχους κάδους. Δεν συνεργώ στην επιπλέον μόλυνση του περιβάλλοντος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.