Κοντά σε φίλους και συναδέλφους

Σε γνώριμα μέρη, με πρόσωπα φιλικά και αγαπημένους συναδέλφους της, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μπαρτζιώκα, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το ΚΑΠΗ της Νέας Ιωνίας και επίσης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

“Είναι σημαντικό να βρίσκεσαι δίπλα σε ανθρώπους που εκτιμάς και πέρασες μαζί τους τα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής σου”, είπε η υποψήφια βουλευτής μετά την κοπή της πίτας στην Πρωτοβάθμια και πρόσθεσε: Στον τομέα της Παιδείας στάθηκα ως εκπαιδευτικός και ως δημοτική σύμβουλος, με σεβασμό και αγάπη. Οι πρωτοβουλίες ήταν πολλές και θετικές. Για το έργο στα σχολεία, είμαι περήφανη”.

Κατά την επίσκεψή της στο ΚΑΠΗ της Νέας Ιωνίας, τόνισε οτι “στα ΚΑΠΗ έχει γίνει σοβαρή δουλειά από την δημοτική αρχή του Πάνου Σκοτινιώτη στην οποία συμμετείχα. Οι συνάδελφοί μου στο δημοτικό συμβούλιο, που είχαν την αρμοδιότητα των ΚΑΠΗ, τα αναμόρφωσαν και δούλεψαν σκληρά για να κρατηθούν μέσα στη λαίλαπα της κρίσης, οι δομές όρθιες. Κάθε συνάντηση, κάθε συνομιλία στα ΚΑΠΗ, είναι πάντα ένα κέρδος για την ψυχή μας”, σχολίασε.
Σήμερα, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε επίσης το ΤΕΕ, το ΙΚΑ και τον ΟΣΕ, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για σοβαρές εκκρεμότητες της περιοχής και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.