«Κουκούλα» φορούν οι παρανομούντες

Μεγάλη η βρισιά κατά του κ. Πατσιαντά, ότι φορά κουκούλα και είναι ρουφιάνος της Αστυνομίας, για τις καταγγελίες. Κουκούλες φορούν όσοι παρανομούν, όχι όσοι καταγγέλλουν να εφαρμοστεί ο νόμος. Επιτελούς ο δήμαρχος ας σταματήσει να προκαλεί. Η αντιπολίτευση είναι για να ελέγχει την εξουσία, αυτό λέει η Δημοκρατία και όχι για σιωπά επί 5 χρόνια, γιατί οι πολίτες ψήφισαν Δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο.
Ο Δήμαρχος εκλέγεται και διαβουλεύεται για να γίνει καλύτερος ο Βόλος και όχι να το παίζει «κικιρίκου» και αντί να συζητούν τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα, ως «δικτατορίσκος» που απευθύνεται στα «στρατιωτάκια» του, να λέει ότι «τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο και εσείς», για να μιλήσουμε την γλώσσα του, «τουμπεκι».
Η φασιστική νοοτροπία του , «εμένα ψήφισαν και εσείς δεν μιλάτε», παραπέμπει σε εποχές Γερμανίας του Χίτλερ και Ελλάδας Παπαδόπουλου.
Σε μια ελεύθερη δημοκρατική και με αγώνες πόλη, όπως ο Βόλος, οι πολίτες δεν θα ανεχτούν για πολύ τον άνθρωπο που έτρεχε στα σοκάκια της Ν. Σμύρνης για να σωθεί…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.