Μαχαιριά στην καρδιά του επιχειρείν

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας κ. Τρύφωνας Πλαστάρας.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε …πρωτόγνωρες κινήσεις, που στραγγαλίζουν κυρίως τους μικροεπαγγελματίες, προχωρά η Κυβέρνηση, αφού άρχισαν να φθάνουν σε αρκετούς συμπολίτες «μπιλιετάκια» ακόμη και σε πελάτες των επιχειρήσεων, που φέρονται να χρωστούν κατάσχοντας τιμολόγια σε χείρας τους!

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, Τρύφωνας Πλαστάρας «είναι ένα θέμα το οποίο είναι μαχαιριά στην καρδιά του επιχειρείν. Ξεκάθαρη θέση της Ομοσπονδίας είναι όχι στο παρά φύση βιασμό του επιχειρείν. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Ομοσπονδία μας, από πολλούς επιχειρηματίας, πλέον το θέμα αυτό αγγίζει και το ηθικό κομμάτι, γιατί ο επιχειρηματίας μπορεί να έχει χίλια δυο κουσούρια, αλλά δεν μπορεί να είναι δακτυλοδεικτούμενος στην κοινωνία». Όπως τόνισε ο κ. Πλαστάρας, ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Μεικόπουλο, τον πρώτο όπως ανέφερε βουλευτή σε ψήφους.

«Ακόμη περιμένω την απάντηση του. Περιμένω την απάντηση από το γραφείο του κ. Μεικόπουλου, αν όντως αυτά ισχύουν. Είναι δυνατόν να ενεργοποιείται ένας τέτοιος νόμος σε μια τέτοια εποχή; Είναι ντροπή και αίσχος και οι έννοιας τσίπα και φιλότιμο χάνουν κάθε έννοια» είπε ο κ. Πλαστάρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.