Οι Βολιώτες λένε «αρκετά»

Ποιος θα το περίμενε από την κυβέρνηση Σύριζα, όταν πριν από λίγα χρόνια ήταν στο πλευρό των Αγανακτισμένων πολιτών που έβγαιναν στους δρόμους και τις πλατείες να διαδηλώσουν κατά των άδικων μέτρων εις βάρος τους, ότι θα έφτανε η στιγμή, ο κόσμος αυτή τη φορά να βροντοφωνάξει ένα μεγάλο «αρκετά» σε βάρος της πολιτικής που σήμερα ακολουθούν εκείνοι. Ένα νέο κίνημα, στο οποίο θα συμμετέχουν και Βολιώτες, έχει δημιουργηθεί μέσω των social media με τον τίτλο «Αρκετά» και πρόκειται για μια ταυτόχρονη διαμαρτυρία πολιτών, που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Κυριακή, τόσο στο Βόλο όσο και σε άλλες πόλεις. Όπως έγινε γνωστό, η συγκέντρωση στο Βόλο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο, στις 7 το απόγευμα. Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση «Την Κυριακή 15/5 στις 19:00 γεμίζουμε την παραλία & όλες τις πλατείες της χώρας με ΟΧΙ.
Στις 15/5 ορθώνουμε ανάστημα και παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Αναβιώνουμε την αληθινή Δημοκρατία και συναποφασίζουμε ως κυρίαρχοι πολίτες για τις ζωές μας!
Φωνάζουμε #APKETA στα Μνημόνια της εξαθλίωσης της υποτέλειας και της φτωχοποίησης.
Φωνάζουμε #APKETA σε νέους και παλαιούς μνημονιακούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική.
Φωνάζουμε #APKETA στην καταστροφή του κοινωνικού κράτους το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στη φοροεπιδρομή, στις κατασχέσεις, στην ανέχεια και την υποδούλωση.
Φωνάζουμε #APKETA στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Φωνάζουμε #APKETA στην καταστροφή της ζωής μας…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.