Ο άλλος Γαλάτης, ο Γρηγόρης

Οι Βολιώτες γνωρίζουν τον Αποστόλη Γαλάτη, από τις αθλητικές του εκπομπές, πρωτύτερα ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Τοξότη και φυσικά τώρα ως δημοτικό σύμβουλο και πρόσφατα πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ.

Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν, ότι ο Αποστόλης ο οποίος έχει στοιχεία ηθοποιίας στις εκπομπές του έχει έναν αδελφό, τον Γρηγόρη Γαλάτη, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον Αποστόλη, όπως λένε όσοι τους γνωρίζουν.

Ο Γρηγόρης Γαλάτης, είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και πρόσφατα άφησε την Αθήνα και ήρθε στη γενέτειρα του, το Βόλο, και ξεκίνησε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Πιστεύουμε, ότι η παρουσία του στο Βόλο και η δουλειά του με άλλους, νέους ηθοποιούς στην πόλη μας θα συνεχίσει να κρατά στο μέγιστο επίπεδο την καλλιτεχνική και πνευματική ζωή της πόλης. Άλλωστε, εκτός από τις σπουδές του, επί σειρά ετών έχει μια σπουδαία παρουσία στην Αθήνα, παίζοντας στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Μάλιστα, έχει παίξει σε έργα πάρα πολύ σημαντικά και μεγάλων συγγραφέων. Καλή δουλειά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.