Ένα τριήμερο ξεφάντωμα για πολίτες και επισκέπτες της περιοχής, έχει ετοιμάσει ο δήμος Βόλου με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή και να τελειώνουν την Καθαρά Δευτέρα. Μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ανέφερε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και όπως είπε «Στόχος ήταν να φέρουμε κόσμο στο Βόλο, να κάνουμε τουριστικό προορισμό το Βόλο και για τις απόκριες. Είναι η πρώτη χρονιά που θα επιδιώξουμε κάτι τέτοιο και γι αυτό ανοιχτήκαμε να το προβάλλουμε και σε κοντινές περιοχές. Ο Βόλος ενδείκνυται για τέτοια πράγματα μιας και βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας».
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή. Παρασκευή και Σάββατο, στο κέντρο της πόλης, στην Κουμουνδούρου- Ερμού, από τις 6 το απόγευμα και όσο πάει θα υπάρχουν μπάντες που θα παίζουν live σε λάτιν ρυθμούς, μαζί με dj και θα είναι πλαισιωμένες από σχολές χορού, οι οποίες θα δίνουν το δικό τους χρώμα. Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί πάρτι μασκέ τόσο για τους μικρούς φίλους όσο και τους επισκέπτες στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», επιφυλάσσοντας διάφορες εκπλήξεις.
Η μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει την Κυριακή, στις 4μ.μ., η πορεία θα ξεκινήσει από Φιλελλήνων, Δημητριάδος θα φτάσει μέχρι Ιωλκού, θα στρίψει στην Αργοναυτών, θα διασχίσει την παραλία για να καταλήξει στο Ηρώο, όπου θα γίνει καύση του Καρνάβαλου και θ’ ακολουθήσει ένα δίωρο πάρτι για να διασκεδάσει ο κόσμος, ενώ τη Καθαρά Δευτέρα, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου από τις 12 και μετά θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο τραπέζι με σαρακοστιανά εδέσματα, άφθονο τσίπουρο και κρασί με λαϊκό και παραδοσιακό γλέντι.
Σε μια εποχή που ο κόσμος έχει ανάγκη να γλεντήσει και να ξεδώσει, σίγουρα οι εκδηλώσεις αναμένονται επιτυχημένες.



































