Τουλάχιστον δεν έρπει…

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν ή ούτε αυτό δεν κατάφεραν; Αν κρίνουμε πάντως από τα λεγόμενα και των δυο, Σόιμπλε και Βαρουφάκη, μάλλον το πρώτο πρέπει να το πέτυχαν. Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε, είπε ο πρώτος, σε αντίθεση με τον Έλληνα υπουργό που είπε πως δεν συμφώνησαν καν ότι διαφωνούν.

Δεν συμφώνησαν καν ότι διαφωνούν ο Βόλφγκανγκ και ο Γιάνης. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, είπε ο πρώτος. Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε, είπε ο δεύτερος. Η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ, αλλά διαφωνούμε για τον τρόπο, είπε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Ζητάμε λίγο χρόνο και διαβουλεύσεις για το δικό μας σχέδιο, είπε ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για «κούρεμα» αυτήν τη στιγμή, είπε ο Σόιμπλε. Δεν συζητήσαμε το θέμα του χρέους, είπε ο Βαρουφάκης. Πρέπει να ληφθεί υπόψη το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, είπε ο Έλληνας αξιωματούχος. Εκλογές γίνονται σε όλες τις χώρες, είπε ο Γερμανός αξιωματούχος.

Συμπέρασμα; Η διαπραγμάτευση μόλις ξεκίνησε. Τουλάχιστον, για αρχή, μας αρέσει που ο Βαρουφάκης στέκεται στο ύψος του, αντί να έρπει…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.