Αναζητώ την πρόταση για το Χιονοδρομικό

Ο άνευ θεσμικού ρόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, με τις καθημερινές, χωρίς επίπεδο ανακοινώνεις του, μας παρατηρεί γιατί δεν δημοσιοποιούνται από τα ΜΜΕ, που κομπάζουν περί ελευθεροτυπίας.
Η απάντηση είναι κοφτή. Όταν σοβαρευτεί ως απλός πολίτης και αντί για ύβρεις και λοιδορίες, αποφασίσει οι δηλώσεις του να είναι του ανάλογου ύφους του πολιτικού πολιτισμού, που προφανώς αγνοεί γνωρίζοντας μόνο αυτού του πολιτισμού των γηπέδων, τότε ασφαλώς θα φιλοξενείται ως πολίτης, όπως όλοι οι συμπολίτες.
Οι δηλώσεις του και οι προτάσεις του, κυρίως για το Χιονοδρομικό, ευχαρίστως και με μεγάλη χαρά να τις δημοσιοποιήσουμε, αν υπάρχουν, διότι όσα αναφέρει είναι γεμάτα λεονταρισμούς για το μεγάλο έργο του δήμου Βόλου για το Βόλο και λοιδορίες για τον Περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του που ονοματίζει «ξεπεσμένους σταρ», «νάνο» και «Χιονάτη» και αναπόδεικτες καταγγελίες, ανάλογες που καθημερινά πιπιλίζει χωρίς στοιχεία.
Αν όντως όμως γίνεται κάτι παράνομο στο Χιονοδρομικό, γιατί ως σοβαρός και έντιμος πολίτης, δεν το καταγγέλλει στις αρμόδιες αρχές, ώστε να εξεταστούν και έβαλε μπρος πάλι τον ανεμιστήρα της λάσπης;
Η μοναδική πρόταση του που διάβασα ήταν να εκχωρήσει η Περιφέρεια το Χιονοδρομικό στο δήμο Βόλου και ερωτάται, να το κάνει τι; Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν το λειτουργεί σωστά, κατά την άποψη μου, αλλά σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός μίλησε για αναβάθμιση του. Περιμένουμε από τη δημοτική αρχή να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και η Περιφέρεια δε νομίζω ότι θα έχει κάποια αντίρρηση για να αλλάξει ο συσχετισμός των μετόχων της Α.Ε. Πήλιον Όρος και να καταβάλει ο δήμος το ανάλογο τίμημα. Ως τώρα πάντως τα χρήματα για την λειτουργία του Χιονοδρομικού τα βάζει η Περιφέρεια και ο…κακός Περιφερειάρχης, που εξυπηρετεί, σύμφωνα με τον κ. Μπέο, τα συμφέροντα της Λάρισας. Αναμένουμε από τη δημοτική αρχή Βόλου να εξυπηρετήσει, όπως υποστηρίζει, τα συμφέροντα των βουλευτών ΚΑΙ να προχωρήσει. Επειδή όμως στη Ρήγα Φεραίου δεν έχουν ιδέα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Χιονοδρομικού και τις συμφωνίες που έχουν γίνει με τον Ορειβατικό, ας προσπαθήσουν πρώτα να μάθουν πως μπορούν να γίνουν αφεντικά ή διαχειριστές.

Υ.Γ. Με αυτή την πολιτική του απέναντι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Μπέος με τον τσαμπουκά του, περιμένει συνεργασία και όφελος για την πόλη μας;
Υ.Γ. 1 Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου και της συνεργασίας με όλους τους φορείς της πόλης. Αν το ίδιο επιθυμεί και ο ίδιος, ας αφήσει την Γκαιμπελίστικη πολιτική των ανακοινώσεων και τα παραμύθια του Άντερσεν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.