«Άνθρωποι που κατηγορήθηκαν για οργανωμένο έγκλημα, τώρα ελέγχους τις τύχες μας»

«Και τώρα που το μαύρο μας κατέκλυσε, τι κάνουμε; Σε αυτήν την πόλη όλα είναι δυνατά. Άνθρωποι που βρίζουν και κατηγορήθηκαν για οργανωμένο έγκλημα, τώρα να ελέγχουν εγκληματικά τις τύχες μας. Άτομα που υποτίμησαν το γυναικείο φύλο και επέδειξαν σεξιστική συμπεριφορά, να υποστηρίζουν μέσα από τα κανάλια τους ότι λατρεύουν τις γυναίκες. Άνθρωποι που κυνηγήθηκαν και εκδιώχθηκαν από πάνθηρες, να έχουν βρει καταφύγιο στο ηγεμονικό βασίλειο του Πελία. Ξαφνικά ελέγχουν την ποιότητα του νερού που πίνω, ενώ προχθές πουλούσαν ανταλλακτικά για το κάρο μου.

Σήμερα καθορίζουν τα τέλη των πολιτών, ενώ μόλις χθες δεν ήξεραν τι σημαίνει καν η λέξη διαχείριση. Χθες ήταν σωματοφύλακες και σήμερα θεματοφύλακες της δημοκρατίας. Γέλως. Τι φταίει για αυτό; Οι παλιότεροι πρόκριτοι; Ότι κάποιοι από αυτούς ήταν ιδιαιτέρως άχρηστοι, ότι κάποιοι μας χρέωσαν υπερβολικά, ότι κάποιοι ήταν απλώς άτολμοι; Μήπως φταίει το γεγονός ότι μάθαμε να βάζουμε μπροστά τον μάγκα του γυμνασίου; Μήπως φοβόμαστε την έκθεση; Και ότι αυτήν την αδυναμία των λογικών και ικανών, την εκμεταλλεύονται οι ψυχασθενείς τηλεβιβλιοπώλες; Μήπως αυτό το μαύρο στηρίζεται, σε ένα πιο μελανό κατεστημένο; Τι κάνουμε; Σίγουρα όχι ότι λένε οι ταχυδρόμοι κράχτες τους. Ψάξου. Αναζήτησε την αλήθεια και κυρίως δράσε. Μην αφήνεις το παιδί του παιδιού σου να σε καταριέται επειδή το συκώτι του θα κατακλυστεί από κύτταρα καρκίνου. Δεν φταίνε οι διοξίνες έλεγες. Διοξίνες είναι αυτοί που αντιδρούν θα πει ο ηγεμόνας. Και ο Μακιαβέλι θα τρίβει τα χέρια του. Ρίχνει μαύρο στις φωνές αντίδρασης.

Δεν πρέπει να ακουστεί ότι ο ηγεμών είναι γυμνός. Δεν πρέπει να μάθουν οι υποτακτικοί ότι τα φουράνια σκοτώνουν. Ο ουρανός μας είναι καθαρός. Γράψε το χίλιες φορές. Στη χιλιοστή θα έχεις πείσει αρκετούς. Και μάγεψέ τους με λάμψεις ηλεκτρικές και πυροτεχνήματα. Με θέαμα και μουσικές άηχες. Και ας μην έχουν χρήματα για άρτο. Χρήματα υπάρχουν μόνο για τη φίμωση. Και το τσιμέντο μπορεί να δώσει αρκετά δώρα. Και να τσιμεντώσει φωνές. Κάποτε όμως ο λαός θα ξυπνήσει. Θα σπάσει το τσιμέντο και θα πάρει στο κυνήγι τον ηγεμόνα. Και τότε να δεις γαλλικά. Κάποιος είπε πως η αντίδραση σε ένα αστέρι κατοικεί, αύριο βράδυ θα είναι εδώ…» σύμφωνα με τον κ. Μάρκο Βαξεβανόπουλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.