«Δεν υπάρχει ανοσία, μόνο αγέλη υπάρχει μάτια μου»

«Είδα μετά από καιρό την ενημέρωση των 6 για την πανδημία. Λέγανε ότι πάμε καλύτερα με τους εμβολιασμούς, κάπου αναφέρθηκε μάλιστα ότι το μάζεμα της ελιάς (;) οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων. Ακούγεται παράλογο, το ξέρω, αλλά σκέφτηκα ότι αφού οι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν, μάλλον από τις ελιές θα είναι τελικώς ο κορωνοϊός, προχωράνε τα πράγματα, κάποτε είχαμε μόνο τον δάκο, βλέπεις.

Και ήταν τόσο σαν κακογραμμένο καρτούν αυτό που έβλεπα, που με το χέρι στην καρδιά θα ήθελα να αντικατασταθεί από το πιο κάτω (βλέπε φώτο). Γιατί είναι σύντομο, ειλικρινές και δεν αφήνει να αιωρείται η ψευδαίσθηση ότι κάτι θα κάνουμε για τον κόσμο, γιατί – όχι – δεν θα κάνουμε τίποτε απολύτως, θέλουμε να κολλήσετε, θέλουμε να κολλήσουν και τα παιδιά σας, αν δεν θέλαμε δεν θα είχαμε αυτά τα σχολεία – θα είχαμε άλλα, δεν θα είχαμε αυτά τα μέτρα – θα είχαμε άλλα.

Έμεινε ο κόσμος να κοιτά τις ειδήσεις, να ονειρεύεται την ανοσία της αγέλης, αλλά φευ! – δεν υπάρχει ανοσία, μόνο αγέλη υπάρχει μάτια μου. Ωσάν την αγέλη συμπεριφέρεται και ωσάν τέτοια ποδηγετείται. Κι έτσι όλοι μαζί θα κατηφοράμε, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, στο απυρόβλητο κανείς. Κι αν ζούσε ο Καββαδίας, εμάς θα έκανε εικόνα για τους “επτά νάνους”, ένας κουτσός εδώ κι ένας στραβός κάπου παραπέρα, να σπρώχνουν τον καιρό μέχρι να βρουν στεριά στο επόμενο greek summer. Και από χειμώνα, έχει ο Θεός. Δεν κάνει σχέδια ο Έλληνας, το πολύ -πολύ να κάνει ένα tik tok. Ως εκεί» σχολίαζε ο γιατρός, κ. Γιώργος Χαρίτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.