«Καίνε» οι επίσημες απομαγνητοφωνήσεις για «Κοριόπολις» και Μπέο

Οι δεκαπέντε συνομιλίες της υπόθεσης «Κοριόπολις» με έναν εκ των κύριων κατηγορούμενων τον Αχιλλέα Μπέο, έχουν καθαρογραφεί αρμοδίως και έχουν τεθεί οι υπογραφές, όπως είχε ζητήσει η Εισαγγελέας, αλλά και ομόφωνα το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, το υλικό των απομαγνητοφωνήσεων έχει σταλεί στους κατηγορούμενους και στον Αχιλλέα Μπέο, ώστε να γνωρίζουν τι έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ και να ενημερώσουν τους συνηγόρους- δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απομαγνητοφωνήσεις είναι αποκαλυπτικές και δίνουν, κατά τον επισημότερο τρόπο, στοιχεία στο Τριμελές Κακουργιοδικείο Αθηνών να προχωρήσει στη διαδικασία, παρότι οι μάρτυρες δεν κατέθεσαν απολύτως τίποτα. Οι απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών είναι γνωστές σε ένα μικρό κύκλο δικηγόρων των κατηγορούμενων, αλλάα και συνεργατών τους, όπως του Αχιλλέα Μπέου.

Το κλίμα, που εμφανώς ήταν καλύτερο όταν πήρε την απόφαση το δικαστήριο να αποσύρει όλες τις μη επίσημα καταγεγραμμένες συνομιλίες, τώρα είναι αντίστροφα δυσμενείς, μετά τους αποκαλυπτικούς διαλόγους που έχουν απομαγνητοφωνηθεί επίσημα. Μάλιστα, δικηγόρος Αθηνών, που είναι από τους πλέον έγκυρους και πολύ αισιόδοξος για την έκβαση της δίκης υπέρ των κατηγορουμένων, τώρα έλεγε σε συνομιλητές του, ότι πλέον τα δεδομένα άλλαξαν και η δικαιοσύνη έχει πλέον στα χέρια της στοιχεία που τεκμηριώνουν αδικήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.