O θρασύδειλος τραμπούκος, ο Μπέος και η Νέα Δημοκρατία

Θέση για την επίθεση Ζαχείλα στον Γαργάλα πήρε, με ανάρτησή του στο fb, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης. Όπως έγραψε:

Τελικά ο θρασύδειλος τραμπούκος που γρονθοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ απέφυγε το αυτόφωρο. Δεν ξέρω αν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει τόσο καλή κρυψώνα ή αν η Αστυνομία λειτούργησε με υπηρεσιακή βαρεμάρα ή, ακόμη χειρότερα, αν έκανε τα στραβά μάτια. Το σίγουρο είναι ότι, με τη συνδρομή και των ιθυνόντων της ΔΕΥΑΜΒ που ήταν στον χώρο, του δόθηκε ο κρίσιμος χρόνος που χρειαζόταν ‒ παρότι ήταν πασίδηλο ότι είχαν διαπραχθεί δύο αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα: επικίνδυνη σωματική βλάβη και παρεμπόδιση συνεδρίασης δημοτικού συλλογικού οργάνου.

Η καταδίκη της εγκληματικής ενέργειας μπορεί να είναι σχεδόν καθολική, υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά στη στάση της Ν.Δ. Όχι γιατί καθυστέρησε μία ολόκληρη μέρα να καταγγείλει την αποτρόπαιη πράξη. Αλλά γιατί απέφυγε, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να τη συνδέσει με το πολιτικό περιβάλλον που την προκάλεσε. Δεν τόλμησε καν να ψελλίσει ότι ο δράστης δεν ήταν κάποιος τυχαίος νταής, αλλά ένας δημοτικός σύμβουλος και επίλεκτο μέλος της δημοτικής πλειοψηφίας Μπέου. Πολύ περισσότερο απέφυγε να αναφερθεί στον γκεμπελισμό, στο τυφλό μίσος και στις μαφιόζικες απειλές που επί δέκα χρόνια εκλύει ακατάπαυστα το μπέικο καθεστώς ‒ αλλά και στην ιδιότυπη ασυλία που προκλητικά απολαμβάνει. Δυστυχώς, ακόμη και τώρα, η Ν.Δ. δεν θέλησε να κάνει ένα βήμα απογαλακτισμού από μια ντροπιαστική πολιτική σχέση που αποτελεί ανεξίτηλο στίγμα για αυτή την ιστορική παράταξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.