Περιμένουν ξεκάθαρη θέση και των υπολοίπων της δημοτικής ομάδας

Μπορεί η πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να είναι ικανοποιημένοι από τη στάση που κράτησε ο Δημήτρης Πέγιος κατά της δημοτικής αρχής με αφορμή τη ξενόφερτη ομάδα της Πύδνας στο Βόλο και την εύνοια που δείχνει προς αυτή, ωστόσο διαβάζοντας κανείς τα σχόλια στο οπαδικό σαιτ των «ερυθρόλευκων», volosfans, κατανοεί πως έχουν απαίτηση και από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, που εκλέχτηκαν με ψήφους των Ολυμπιακών, να διαλέξουν στρατόπεδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι φίλαθλοι:

– Καλά, οι Καπουρνιώτης, Βλιώρας, Μπατζιάκας ψήφισαν να φύγει ο Πέγιος που τρέχει και υπερασπίζεται την ομάδα μας; Αυτοί που έλεγαν ότι είναι Ολυμπιακοί; Ντροπή. Άντε στην Πύδνα και στον μπαμπά. Για Γαλάτη, απλώς γελάω.

– Ας μας πει κάποιος αν στην κατάπτυστη ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων του Μπέου κατά του Δημήτρη Πέγιου, έχουν υπογράψει και οι προπονητές των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βλιώρας και Καπουρνιώτης. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

– Εγώ θα είμαι σκληρός απέναντι στον Πέγιο. Ξέρω ότι είναι παιδί της κερκίδας και ότι έχει κάνει πολύ περισσότερα πράγματα για την ομάδα μας από όσα έχουμε κάνει όλοι εμείς. Οπότε μπαίνω στη θέση οποιουδήποτε έχει προσφέρει στην ομάδα όπως ο Πέγιος και απαιτώ από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΓΙΟ
1)Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού
2)Να αναφέρει όλα όσα παρασκηνιακά γνωρίζει και μας κάνουν εδώ και πέντε χρόνια κάθε Απρίλιο να σέρνεται η ομάδα.(αν όχι όλα αυτά τα χρόνια, τουλάχιστον στο κομμάτι που ήταν εμπλεκόμενος κι αυτός)
3)Να βγει και να ρίξει δημόσιο μπινελικι στον ευτραφή πρώην αφεντικό του
4)να ρίξει φως σε άλλα πολλά πράγματα βοηθώντας τη δικαιοσύνη!!!!
Αν δε γίνουν στον ένα ή στον άλλον βαθμό τα παραπάνω , επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για το κατά ποσό όλο αυτό που συμβαίνει , δεν είναι ακόμα ένα τερτίπι του υπόδικου.

– Το μόνο του λάθος είναι ότι εμπιστεύτηκε τον ευτραφή. Ευτυχώς όταν έφερε το ΝΠΣ το κόκκινο αίμα υπερίσχυσε και αποτραβήχτηκε από τη γιάφκα του δημαρχείου. Όλοι στο συλλαλητήριο για το δίκιο της ομαδάρας μας.

– Αναρωτιέμαι κάποιοι που έβαλαν την υπογραφή τους με τι μούτρα θα τον δουν ξανά; Τελικά έχει και παρακάτω η ξεφτίλα…..

– Κύριοι το καράβι βουλιάζει ακόμα να το πάρετε χαμπάρι; Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένω τον επόμενο που θα σκάσει με μεγαλύτερο κρότο… Τελικά άρχισαν…………..να………. ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ

– Γράφει στην ανακοίνωση “..προσδοκώντας ότι θα «ηρωποιηθεί» από μικρές ομάδες φανατικών και θα καλύψει την ιδιοτέλεια των κινήτρων του” . Οι τύποι έχουν κάνει την προπαγάνδα επάγγελμα.

– Μπράβο στον Πέγιο. Τώρα για τα φίδια πού το παίζανε φίλοι του απλώς γελάμε. Καπουρνιώτης, Πράττος, Μπατζιάκας, Γαλάτης μόνο Ολυμπιακοί να μην λέτε ότι είστε ντροπή σας . Τσίπα δεν έχετε πάνω σας. Ολυμπιακός γεννιέσαι δεν γίνεσαι.

– Τώρα γίνεται το ξεκαθάρισμα, όποιος στηρίξει το έκτρωμα να μην ξαναπατήσει σε αγώνα της ομάδας μας, έχει τελειώσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.