Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου οι οποίες ήταν καλεσμένες σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσαν οι δηλώσεις της κ. Ασημακοπούλου η οποία έκανε λόγο για “παρακρατική συμπεριφορά” στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και για καθεστωτική αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης κάνοντας αναφορά και στον Χίτλερ.
Η κ. Ασημακοπούλου σημείωσε ότι «η υπερβολή που χρησιμοποίησα είχε σαν στόχο την αφύπνιση στις πολύ επικίνδυνες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που βλέπουμε».
«Δεν πρόκειται απλώς περί υπερβολής, πρόκειται περί ευθύτατης προσβολής, περί επιθέσεως πρωτόγνωρης» απάντησε η κ. Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι «αυτά τα οποία λέτε είναι τραγικά και δυστυχώς κάνετε πάρα πολύ κακό στο κόμμα της ΝΔ».
«Καλά τώρα εσάς σας νοιάζει το κόμμα της ΝΔ;» ρώτησε η κ. Ασημακοπούλου και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε.
Ποιος είδε τη Μαρίνα και δεν φοβήθηκε
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.



































