Θα θέσουν ζητήματα στον Υπουργό

Τη Ζαγορά του Πηλίου θα επισκεφθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος και θα ανακηρυχθεί και επίτιμος δημότης του Δήμου Ζαγοράς.
Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται στη Ζαγορά για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ζαγορίν».
Στη Ζαγορά ωστόσο θα βρεθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, επίσης στο πλαίσιο της επετείου για τα 100 χρόνια του «Ζαγορίν». Ο Υπουργός καλέστηκε για να μιλήσει προς τους συνεταιριστές. Όπως έλεγε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ο Πρόεδρος του Ζαγορίν, κ. Βαλασσάς «Έχει διοργανωθεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων, που κορυφώνεται την Κυριακή με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε κεντρικό προσκεκλημένο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου και θα δοθεί έμφαση στο αγροτικό κομμάτι, θέτοντας του ζητήματα. Θα είναι καλεσμένοι φορείς από τα κόμματα και θα γίνει ένα στρογγυλό τραπέζι με επίκεντρο την αγροτική συνεταιριστή οικονομία, με έμφαση στην προοπτική της ανάπτυξης σε κοινοτικές περιοχές, όπως η Ζαγορά. Σαν κεντρικό μας αίτημα έχουμε θέσει την ένταξη σε πρόγραμμα της αναδιάρθρωσης- ανανέωσης της υδροκαλλιέργειας στην περιοχή της Ζαγοράς, μια υπόθεση που «κυνηγάμε» από το 2003, όταν είχε εμφανιστεί το πρόβλημα της μικροκαρπίας στην περιοχή. Ελπίζουμε να έχουμε μια θετική ανταπόκριση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.