«Θυσία» έγινε

Δηλώνουμε σφόδρα απογοητευμένοι από το γεγονός ότι η χώρα θα στερηθεί το πολιτικό κεφάλαιο της κας Έλενας Αντωνοπούλου. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ σίγουρα αποτελεί προϊόν συγκρούσεων ανάμεσα σε διαφορετικές δυνάμεις, όπως άλλωστε και όλα τα ψηφοδέλτια, ωστόσο οι δραματικοί τόνοι που θέλησε να δώσει κα Αντωνοπούλου και η «θυσία» που εμφανίστηκε ότι έκανε «αποχωρώντας» μετά το κόψιμο της, σίγουρα θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση σεναρίου για σαπουνόπερα στον Αντέννα. Όλοι οι άλλοι φταίνε κατά την κα Αντωνοπούλου εκτός από το κριτήριο του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που θεώρησε ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι αξίζουν περισσότερο να μπουν στο ψηφοδέλτιο, απ΄ότι η ίδια.

Η κα Αντωνοπούλου που πάλεψε για πολλά χρόνια με τη ΝΔ (με ένα μικρό διάλλειμα το 2012 που έφυγε για να πάει στην «Δημοκρατική Συμμαχία») αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί Βουλευτής, εξασφαλίζοντας μια από τις τελευταίες θέσεις στη λίστα των αποτελεσμάτων.

Δεν είναι κακό να μάχεσαι για τις ιδέες σου. Σε αυτό συμφωνούμε. Κακό είναι να θεωρείς ότι αξίζεις αενάως μια θέση στο ψηφοδέλτιο ενός κόμματος αποκλείοντας την ίδια ώρα άλλα άτομα εξίσου ικανά, αν όχι ικανότερα, που θέλουν επίσης να προσφέρουν όπως εσύ. Το διπλό τηλεοπτικό χτύπημα της κας Αντωνοπούλου, που ήθελε να πει κάπου τον καημό της, βοήθησε τους τηλεθεατές στο να καταλάβουν γιατί κόπηκε, αφού έθεσε ως κριτήριο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ το αν έχει γνωριμία και κοινωνικές συναναστροφές μαζί τους. Oh mon dieu! Τι κουμπαριές και τι καμαρίλες επιστράτευσε δεν λέγεται.

Φαίνεται πως είναι θύμα μιας πρωτοφανούς συνωμοσίας για να μην κλέψει την έδρα από κάποιον…καημένο συνυποψήφιό της που περιμένει να αποκτήσει υπόσταση από την είσοδό του στη Βουλή. Quelle decadence! H Αντωνοπούλου όμως όντα εκτός ψηφοδελτίου, θα γλιτώσει από πολλά έξοδα. Όχι για την προβολή της, αλλά για τα δικαστικά έξοδα της μήνυσης που ήθελε να μας κάνει, όταν γράψαμε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Για τον απλούστατο λόγο ότι επιβεβαιωθήκαμε. Από εδώ και πέρα η κα Αντωνοπούλου θα πρέπει να βρει μια άλλη ιδιότητα για να πλασάρεται στα τηλεοπτικά πάνελ, αφού αυτή της (αενάως) πολιτεύτριας της ΝΔ την απώλεσε ως φαίνεται για πάντα. Ίσως βρει την…υγειά της όμως και αναλάβει κάποιο άλλο πόστο αν αναδειχθεί κυβέρνηση το κόμμα της. Πάντα με αντικειμενικά κριτήρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.