Tο αντίο του δημάρχου Σκιάθου στον ευεργέτη του νησιού

skiathoslife.gr

Το δικό του αντίο στον μέγα ευεργέτη του νησιού, Γιώργο Αλεξανδρίδη, είπε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας. Επί ημερών του άλλωστε, ο εκλιπών επιχειρηματίας που πρόσφερε αδιάλειπτα επί δεκαετίες σε ότι του ζητήθηκε, έγινε επίτιμος δημότης του νησιού. Όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:
Εάν υπάρχει ένας μόνο όρος που περιγράφει την πολυετή διαδρομή του Γεώργιου Π. Αλεξανδρίδη, δεν είναι άλλος από τη λέξη προσφορά.
Με μεγάλη συγκίνηση, θλίψη και τον οφειλόμενο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, αποχαιρετούμε, σήμερα ένα γνήσιο Σκιαθίτη ένα πραγματικό πατριώτη, ένα μεγάλο ευεργέτη.
Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης, αλλά και ως αναγνώριση της εξέχουσας προσωπικότητάς του και της προσφοράς του τεράστιου κοινωνικού του έργου στην τοπική μας κοινωνία, ανακηρύχθηκε ως Επίτιμος Δημότης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Δεκέμβριο του 2020.
Ο Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης ήταν πρώτα και πάνω απ΄ όλα προσηλωμένος στην ευεργεσία, αναλάμβανε τα έξοδα νοσηλείας απόρων Σκιαθιτών σώζοντας ζωές, για περισσότερα από 30 χρόνια εξασφάλιζε το γιορτινό τραπέζι σε όλους τους οικονομικά αδύναμους της Σκιάθου, δώριζε χιλιάδες λίτρα καυσίμων για τις ανάγκες των σχολείων, των υπηρεσιών, των εκκλησιών, του κέντρου υγείας, είχε καλύψει την δαπάνη εκπόνησης των μελετών αναστήλωσης του Κάστρου και των Ιερών Μονών Εικονίστριας και Κεχριάς, η προσφορά του ήταν πολυσχιδής, αδιάλειπτη και ανιδιοτελής.
Ποτέ δεν ξέχασε ότι ανήκει σε μια πατρίδα και σε μια κοινωνία με τις οποίες οφείλει να μοιράζεται την επιτυχία του.
Η έννοια του ήταν πάντα η πατρίδα του, η Σκιάθος και οι ανάγκες των συμπολίτων του.
Η Σκιάθος θα είναι για πάντα ευγνωμονούσα!
Για πάντα Άξιος !
Συγκυρία
Η εταιρία που υπηρέτησε ο εκλιπών Γιώργος Αλεξανδρίδης επί δεκαετίες, η Motor oil, στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει στις πληγείσες περιοχές στην ευρύτερη Θεσσαλία, θα ζεστάνει τον φετινό χειμώνα τα δημόσια σχολεία όλων των νομών της Θεσσαλίας, όλων των βαθμίδων καθώς και το Νοσοκομείο Βόλου, παρέχοντας δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης. Αν μη τι άλλο μία κίνηση αξιοσέβαστη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.