Ακινητοποιημένο απορριματοφόρο με χειροβομβίδα στον Βόλο! (video)

Στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου

Συναγερμός επικρατεί από το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου, καθώς σε απορριμματόφορο του Δήμου εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός που οπτικά μοιάζει με χειροβομβίδα με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί και να ειδοποιηθούν οι αστυνομικές Αρχές.

Το όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Μαυροκορδάτου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται προς την οδό Φιλελλήνων. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς, ενώ το απόγευμα αναμένεται κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού από πόλη της Μακεδονίας, ώστε να εξετάσει το αντικείμενο και να αποφανθεί αν πρόκειται για χειροβομβίδα ή όχι και αν είναι αληθινή η ψεύτικη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων ξέσπασε φωτιά στον χώρο συλλογής και αποθήκευσης του οχήματος, με τους εργαζόμενους να εντοπίζουν ύποπτο αντικείμενο το οποίο μοιάζει με χειροβομβίδα. Έτσι ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ακινητοποιώντας το όχημα και περιμένοντας ειδικό κλιμάκιο του Στρατού, προκειμένου να προχωρήσει στον απαραίτητο έλεγχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.