Αλμυρός: Η απόγνωση οδήγησε 67χρονο σε απόπειρα αυτοκτονίας

Κατάκοιτη από ασθένεια η σύζυγός του, πήγαν να του κάνουν έξωση…

Ένα βήμα πριν τον θάνατο οδήγησε η απόγνωση έναν 67χρονο άνδρα στον Αλμυρό, που, εκτός από την κατάκοιτη σύζυγό του, λόγω ασθένειας, κινδύνεψε να μείνει στο δρόμο, όταν πήγαν δικαστικοί επιμελητές, να του κάνουν έξωση από το σπίτι όπου μένει!
Ο άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χθες το μεσημέρι, όταν με μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και, ευτυχώς, βρίσκεται στη ζωή, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι πήγαν στο σπίτι που νοικιάζει ο 67χρονος με την κατάκοιτη σύζυγό του, δύο δικαστικοί επιμελητές για να του επιδώσουν έξωση, σε εφαρμογή απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, με την οποία υποχρεώνονταν το ζευγάρι σε έξωση.
Ο 67χρονος που εκτιμάται ότι ήταν ίσως και υπό την επήρεια αλκοόλ, αρχικά ήταν συνεργάσιμος και μάζευε τα πράγματά του. Στη συνέχεια όμως άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί επιμελητές να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.
Κάποια στιγμή, ο 67χρονος, πήγε στην τουαλέτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού και με μαχαίρι που είχε μαζί του, αυτοτραυματίστηκε στη δεξιά κοιλιακή χώρα.
Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, εκτός κινδύνου.
Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.