Χάθηκε σε τροχαίο ο ξενοδόχος της Σκιάθου Αντώνης Μανιάτης (photos)

Σε σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου του με φορτηγό

Ακαριαίο θάνατο βρήκε στις 10.30 χθες το βράδυ σε ηλικία 48 ετών ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείο Kivo στη Σκιάθο και πολιτικός μηχανικός , Αντώνης Μανιάτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κάτω από το πίσω μέρος φορτηγού αυτοκινήτου. Το τροχαίο σημειώθηκε, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, στο 100 χλμ. στο ύψος της εξόδου προς το Κάστρο Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, δεν υπάρχει φρενάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο του οδοστρώματος, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν το φορτηγό ήταν προπορευόμενο ή σταθμευμένο. Είναι χαρακτηριστικό της σφοδρής σύγκρουσης, ότι το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει στην κυριολεξία συνθλιβεί. Ο άτυχος 48χρονος, δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στον τομέα του τουρισμού, έχοντας το ξενοδοχείο Kivo στη Σκιάθο, ενώ ήταν μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Η είδηση για τον πρόωρο χαμό του, έχει σκορπίσει ήδη απέραντη θλίψη στο νησί, όπως και ευρύτερα στη Μαγνησία όπου διατηρούσε πολλούς φίλους.
Ο Αντώνης Μανιάτης, πατέρας δυο αγοριών, 16 και 7 ετών, ήταν παντρεμένος με την επίσης Σκιαθίτισσα και αγαπημένη του Τούλα και ήταν από τους πλέον δραστήριους ξενοδόχους, με καινοτόμες συνέργειες στην ανάπτυξη του Kivo, στο οποίο είχε αφιερώσει τη ζωή του. Το ταξίδι, Αθήνα- Βόλος, ήταν για εκείνον μια γνωστή διαδρομή, την οποία έκανε αυθημερόν, έχοντας επαφές με τουριστικά γραφεία και διάσημους σεφ, όπως τον Γιάννη Μπαξεβάνη, με τον οποίο συνεργάζονταν για να προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου του.
Ο Αντώνης Μανιάτης συνεργάζονταν με το περιοδικό “Γεύσεις” του Ομίλου Καρεκλίδη και είχε μια ειλικρινή φιλία με τον Γιώργο Καρεκλίδη.
Στην οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και ο Πρόεδρός της κ. Μάκης Κουκουλάκης, σε ανακοίνωση αναφέρουν, “εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας Αντώνη Μανιάτη. Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας τόσο νέος άνθρωπος και ακόμη πιο τραγικό και ειρωνικό συνάμα να φεύγει ένας συνάδελφος τόσο ενεργά δοσμένος στην επαγγελματική του ιδιότητα. Για τη θλιβερή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένεια του και τους οικείους του καλό κουράγιο και καλή δύναμη”.

Καλό Ταξίδι Συνάδελφε

Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου”

troxaio_kastro01

troxaio_kastro02

troxaio_kastro03

troxaio_kastro04

troxaio_kastro06

troxaio_kastro11

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.