Χτυπούσε στο κεφάλι την μητέρα της με ηλεκτρικό μπρίκι απ΄ την κουζίνα!

Την έστειλε στο Νοσοκομείο, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν την έδωσε χρήματα για λογαριασμό που πλήρωσε

Τα χρήματα του λογαριασμού ρεύματος που πλήρωσε και δεν της έδωσε πίσω η οικογένειά της, ήταν η αιτία που μια 50χρονη γυναίκα χτύπησε την 70χρονη μητέρα της, την οποία έστειλε στο Νοσοκομείο με μελανιές σε πολλά σημεία του σώματός της.
Η δίκη είχε προσδιοριστεί για χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά πήρε νέα αναβολή και η 50χρονη θα δικαστεί στις 7 Οκτωβρίου 2020.
Η 70χρονη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, παρέστη στο Δικαστήριο και είπε ότι το απόγευμα της Δευτέρας, 28 Σεπτεμβρίου, η κόρη της κατέβηκε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού που μένουν στο ισόγειο, όπου βρισκόταν ο άνδρας της και η ίδια και του ζήτησε να της δώσει τα χρήματα που είχε δώσει για να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος.
Τότε, η 70χρονη μπήκε στη μέση και της είπε ότι δεν της χρωστούν τίποτα, με αποτέλεσμα η κόρη της να εξαγριωθεί να την τραβήξει από τα μαλλιά, να την πιάσει από τον λαιμό και να της ζητάει τα χρήματα χτυπώντας την. Η 70χρονη γυναίκα κατέθεσε ότι η 50χρονη της κατάφερε χτυπήματα στα χέρια, στα πόδια και στην πλάτη, ενώ κάποια στιγμή, πήρε ένα ηλεκτρικό μπρίκι που είχε στην κουζίνα και τη χτυπούσε στο κεφάλι!
Η 70χρονη πήγε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και η 50χρονη συνελήφθη. Η πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε να δει τις ιατρικές γνωματεύσεις, μέρος των οποίων είχε μαζί της η μητέρα της κατηγορούμενης, ενώ είπε ότι τις άλλες εξετάσεις θα τις πάρει εντός των ημερών από το Νοσοκομείο.
Για το λόγο αυτό, το Δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει ξανά την υπόθεση για τις 7 Οκτωβρίου 2020 και έβαλε όρο στην κατηγορούμενη να μην πλησιάσει τη μητέρα της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.