Δεν έμειναν σπίτι σήμερα οι Βολιώτες (φωτογραφίες)

Πολύς κόσμος στην παραλία και στις τράπεζες- Επέμβαση της δημοτικής αστυνομίας στο Άσυλο

Μάλλον σήμερα πολλοί ήταν οι Βολιώτες που …ξέχασαν να μείνουν στο σπίτι και βλέποντας την καλή μέρα, αποφάσισαν να κάνουν τις βόλτες τους, να συνεχίσουν την άθλησή τους και την κανονική τους ζωή, ξεχνώντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε εν τω μέσω μίας πανδημίας και αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε είναι να περιορίσουμε τις εξόδους μας.

Πολλοί ήταν οι Βολιώτες που βγήκαν για τις καθιερωμένες αγορές τους, όμως πολλοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν μεγάλες ουρές έξω από τραπεζικά καταστήματα.

Την ίδια ώρα στην παραλία της πόλης σήμερα περισσότερο από άλλη ημέρα, πολλοί ήταν οι περιπατητές, τα παιδιά και οι νέοι με τα ποδήλατα με την εικόνα να μην δείχνει πως έχουν λάβει το μήνυμα για να μείνουν στο σπίτι και να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.


Μάλιστα παιδιά αλλά και ενήλικες βρέθηκαν και σήμερα στο Άσυλο. Υπάλληλος του δήμου τοποθετούσε απαγορευτικές κορδέλες στα όργανα γυμναστικής, ως μία προσπάθεια συνέτισης προς τους δημότες, ενώ την εμφάνισή της έκανε και η δημοτική αστυνομία, η οποία ενημέρωσε τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, πως δεν μπορούν να βρίσκονται στο χώρο, καθώς δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός.

Κάποιοι από τους συμπολίτες αντέδρασαν ενώ άλλοι συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις και αποχώρησαν.

Ουρές από αυτοκίνητα όμως υπήρχαν και στο δρόμο πίσω από το Κολυμβητήριο, με πολλούς Βολιώτες να επιλέγουν τη Γοριτσα για τη βόλτα τους.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως η κίνηση στις γειτονιές της πόλης είναι ισχνή, με τους δρόμους να είναι άδειους, όμως το μήνυμα του περιορισμού των μετακινήσεων πρέπει να γίνει κτήμα όλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.