«Έφυγε» 36χρονος Βολιώτης μέσα στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου

Ήταν γνωστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Αύριο το πρωί η κηδεία του

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 36χρονος Βολιώτης σήμερα το πρωί,μέσα στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Βόλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος Βαγγέλης Κωστής είχε νιώσει αδιαθεσία, μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου και ειδικότερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Μόλις εισήλθε στο εξεταστήριο, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γιατρών. Οι γιατροί προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη, όμως ο 36χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή. Η κηδεία του άτυχου νέου, θα γίνει στις 10.30 αύριο το πρωί, απ΄ τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ν. Ιωνίας, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10 το πρωί.

Ο Βαγγέλης Κωστής ήταν φίλαθλος της Νίκης Βόλου και αμέσως στην είδηση του θανάτου του το Blue Club- Παναγιώτης Ντοκούζης εξέφρασε την οδύνη του για το χαμό του άτυχου άνδρα κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στην σελίδα στο Facebook.
“Θλίψη.. Οδύνη… Πόνος.. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας για τον απροσδόκητο χαμό του αδερφού μας.. Το χαμόγελο κι η τρέλα σου που έδιναν ζωή και πάθος στην κερκίδα μας, θα κάνουν το ίδιο και στην κερκίδα του ουρανού που ολοένα μεγαλώνει…Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο….

Καλό ταξίδι Βαγγέλη….

Συλλυπητήρια μηνύματα

Πολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για το χαμό του 36χρονου

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 σε ανακοίνωσή της, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, το πρωί της Τετάρτης. “Ο Βαγγέλης ήταν ενεργό μέλος του οπαδικού κινήματος της ομάδας μας, ακολουθούσε την αγαπημένη του Νίκη σε όλη την Ελλάδα και το αθώο, γεμάτο ζέστη χαμόγελό του ήταν αυτό που μας έδινε διπλή χαρά, ύστερα από κάθε νικηφόρο αποτέλεσμα της “καψούρας” που μας ένωνε κι ακόμα μας ενώνει.
Παρ’ ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο, δεσμευόμαστε προς την οικογένειά του για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος της. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου δε θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη, εις το επανιδείν στην κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου”! σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”. Σ’ αυτή αναφέρει “Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, είναι συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, αγνού φιλάθλου, που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε με βαθιά οδύνη στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του Βαγγέλη Κωστή, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.
Ο αδόκητος χαμός του, μας γεμίζει θλίψη. Καλό παράδεισο”.

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του 36χρονου φιλάθλου της ομάδας μας Βαγγέλη Κωστή, καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. “Ραντεβού στην κερκίδα των ουρανών”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια όμως εκφράζουν και οι Austrian Boys σε μήνυμά τους λέγοντας χαρακτηριστικά : “Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ταξίδι στον οπαδό της Νίκης Βαγγέλη Κωστη .. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και στους δικούς του.. Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.. Σε κάτι τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν χρώματα. Ευχόμαστε να πιάσεις την καλύτερη θέση στο πέταλο των αστεριών να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα..”.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 36χρονου εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου της Νίκης Βόλου Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από την ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα. Βαγγέλη καλό ταξίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.