Έκλεβαν όσα αυτοκίνητα….έβρισκαν στο δρόμο τους!

Ομάδα πέντε ατόμων, που διέπραξαν και διαρρήξεις. Ο ένας 17χρονος, συνελήφθη

Τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων και δύο καταστημάτων είναι ο απολογισμός ομάδας πέντε ανήλικων που διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου την Κυριακή και τη Δευτέρα. Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο και αναζητά τους άλλους τέσσερις.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 10 χθες το βράδυ συνελήφθη στη Ν. Ιωνία ένας 17χρονος Έλληνας, που είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Ανηλίκων Αγωγής Βόλου το απόγευμα της Κυριακής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, από κοινού με τέσσερις ακόμα διαφυγόντες ανηλίκους από το Ίδρυμα διέπραξαν από βραδινές ώρες της 09.02.2020 έως και βραδινές ώρες της 10.02.2020 στην περιοχή του Βόλου, του Αλμυρού, όσο και της Στυλίδας, πέντε αξιόποινες πράξεις.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής στο Βόλο, έκλεψαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή των Μικροθηβών και αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Κατά το χρονικό διάστημα από 22:00 ώρα της 09-02-2020 έως την 02:00 ώρα της 10-02-2020, από την περιοχή Μικροθηβών Ν. Μαγνησίας, έκλεψαν δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, κοντά στο 229 χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στις 2.45 τα ξημερώματα της Κυριακής, από περιπολούντες Αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας Φθιώτιδας.

Ακόμη, μεταξύ 3 τα ξημερώματα και 8.30 το πρωί της Κυριακής, στη Στυλίδα έκλεψαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνα) από την οποί έκλεψαν μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.000 €. Το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, από τον κάτοχο του, στην Στυλίδα.
Τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταξύ 04:40-04:50 ώρα, της Κυριακής στη Στυλίδα Φθιώτιδας, διέρρηξαν κατάστημα-ζαχαροπλαστείο και έκλεψαν, από την ταμειακή μηχανή, συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 € περίπου, προκαλώντας υλικές φθορές, συνολικής αξίας 250 € περίπου.

Τέλος, στο διάστημα από 08:00 ώρα έως την 12:30 ώρα της Κυριακής, στη Στυλίδα Φθιώτιδας, έκλεψαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο και βρέθηκε έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαμίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Αναζητούνται οι υπόλοιποι τέσσερις ημεδαποί ανήλικοι στα όρια του αυτοφώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.