Πρόεδρος στο ΝΠΣ Βόλος ο Αχιλλέας Μπέος! Θα εκπροσωπήσει την ομάδα στο Δ.Σ. της Super League

Με το «στανιό» Ολυμπιακός και Νίκη να καταργηθούν και να μείνει η μόνη επαγγελματική ομάδα στον Βόλο

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος αναλαμβάνει από σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος επέμεινε για ακόμη μια φορά να παραμείνει ο ΝΠΣ Βόλος ως η μόνη επαγγελματική στην πόλη του Βόλου, ζητώντας οι παράγοντες της Νίκης και του Ολυμπιακού να στοιχηθούν πίσω του.

Μιλώντας ως εκπρόσωπος της ομάδας ανέλαβε σήμερα να παρουσιάσει τη νέα διοίκηση που θα αναλάβει καθώς και το νέο προπονητή Σάκη Τσιώλη. Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο κ. Μπέος απεύθυνε πρόσκληση στους παράγοντες του Ολυμπιακού και της Νίκης να πάρουν την ομάδα ή να συμμετέχουν σε αυτή. Μήνυμα το οποίο έχει εκπέμψει ουκ ολίγες φορές χωρίς βέβαια επιτυχία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Μπέος, ο ίδιος δέχθηκε πρόταση να είναι πρόεδρος της ΠΑΕ, με βάση τον ορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο, ενώ τη διοίκηση συμπληρώνουν οι Γιώργος Τόρης, Νίκος Ιμεράι, Ιωάννης Γκρίνιας, Χρήστος Χρήστου, Νίκος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης και Κώστας Νταόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες παραιτήθηκε από την προεδρία του Δ.Σ. ο κ. Γιώργος Σπυριδόπουλος. Μεταξύ άλλων που αποκάλυψε στην εισήγησή του ο κ. Μπέος είναι ότι θα παραστεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League ως εκπρόσωπος της ομάδας ΝΠΣ Βόλος. Να σημειωθεί ότι βοηθός προπονητή του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος παρουσιάστηκε και επισήμως αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας, θα είναι ο Κώστας Μπράτσος.

O Aχιλλέας Μπέος μάλιστα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου επί προεδρίας του, κάνοντας λόγο για: «Εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι όμορφο και δυνατό και δεν δίστασαν να οδηγήσουν εμένα στη φυλακή για να υλοποιήσουν όνειρα και πολιτικές φιλοδοξίες».

Ενθυμούμενος μάλιστα τον Ολυμπιακό Βόλου επί προεδρίας του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω ότι για κάποιους, τόσο η Νίκη όσο και ο Ολυμπιακός, πολλά χρόνια σ’ αυτήν την πόλη, είναι δεμένοι συναισθηματικά. Όμως αν είναι ρεαλιστές και ας δουν πραγματικά ποιο είναι το συμφέρον της πόλης και το μέλλον. Στη σημερινή εποχή η πόλη του Βόλου δεν μπορεί να έχει τρεις ομάδες. Δυστυχώς τη θέση της σημερινής ομάδας θα μπορούσε να την έχει ο Ολυμπιακός Βόλου ή η Νίκη. Όμως η ιστορία έχει αποδείξει με έργα όλα αυτά τα χρόνια μία πλήρη απαξίωση. Το θέμα είναι τι θέλει αυτή η πόλη και ο κόσμος. Θέλει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση, που θα τη σέβονται αντίπαλοι και φίλοι; Ή θέλει να είναι στην απαξίωση και να είναι θέμα συζήτησης; Εγώ είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Βόλος πλέον ξεκινώντας από τον Δήμο, είναι ενιαίος. Για μένα προσωπικά από το 2014 που ανέλαβα και μετά, δεν διαχωρίζω Βόλο και Νέα Ιωνία. Η απόφαση του Πρωτοδικείου έχει ημερομηνία λήξης. Δεν επιδιώκω η καρέκλα αυτή να είναι για πάντα. Κάνω έκκληση καταρχήν στον Ολυμπιακό Βόλου και στη Νίκη Βόλου: Ελάτε… Ανοιχτή η πόρτα και τα χέρια. Ελάτε πάρτε την ομάδα είτε συμμετέχετε για κάτι καλύτερο. Εάν αυτό δεν συμβεί, κάνω έκκληση στους επιχειρηματίες όλης της Ελλάδας. Σε επιχειρηματίες και όχι στα λαμόγια-στοιχηματζήδες. Εμείς όλοι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αν υπάρξει καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα πνέει υγεία, θα είναι υπαρκτό, θα έχει ονοματεπώνυμο».

Τονίζοντας ότι θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στο ΔΣ της Super League την ερχόμενη Δευτέρα, ο Αχιλλέας Μπέος δεν θέλησε να φανερώσει την άποψή του για την περιβόητη αναδιάρθρωση, τονίζοντας ότι: «Τόσο πέρσι που έγινε μια αρχή, όσο και φέτος που δεν ξέρω ποια θα είναι η εξέλιξη, ούτε στο Τζιμπουτί ούτε στον σύλλογο περιπτερούχων δεν προγραμματίζουν και σχεδιάζουν έτσι. Επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, τέτοιες αποφάσεις πρέπει να παίρνονται με σχεδιασμό, προγραμματισμό και σε βάθος χρόνου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.