Έπεσε νεκρός την ώρα που χόρευε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κορδίστας

Ο 83χρονος Θεόδωρος Κορδίστας χορεύει στην εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού. Τίποτα δεν προμήνυε ότι λίγο αργότερα θα άφηνε την τελευταία του πνοή.
Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Νεκρός την ώρα που ώρα που χόρευε σε εκδήλωση στον Αλμυρό έπεσε σήμερα το απόγευμα ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κορδίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 83χρονος επιχειρηματίας είχε πάει σε εκδήλωση του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού, όπου σηκώθηκε να χορέψει, αλλά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων των συνδαιτημόνων, βυθίζοντας σε θλίψη την εκδήλωση αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του που ήταν παρόντα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο γαμπρός του και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιάννης Τέας έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες και κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Δυστυχώς όμως δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει ο 83χρονος. Ο εκλιπών ήταν επιχειρηματίας και διατηρούσε Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στη Μαγνησία. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 15:30, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Αλμυρού.

Το διοικητικό συμβούλιο του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Επαρχίας Αλμυρού, με μήνυμά του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, αναφέρει ότι αποχαιρετά με βαθειά οδύνη και θλίψη τον Θεόδωρο Κορδίστα. Ο εκλιπών ήταν μέλος του Συλλόγου μας, πάντα παρών στις δράσεις μας και στήριζε και κάθε τρόπο τον Σύλλογο. Έφυγε λεβέντικα, χορεύοντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Συλλόγου μας, γεγονός το οποίο μας συγκλόνισε όλους και κάνει την απώλειά του πιο οδυνηρή. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του το Δ. Σ. σύσσωμο θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία και θα σταλεί στεφάνι στη μνήμη του. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ανδρομάχη και στα παιδιά του Αλεξάνδρα, Ανθή και Νικόλαο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.