Έρχεται και πάλι βελτίωση του καιρού

Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 17 βαθμούς μέσα στην εβδομάδα

Ένα μικρό …πέρασμα από τη Μαγνησία φαίνεται πως έκανε το κύμα κακοκαιρίας που ονομάστηκε “Γηρυόνης”, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ιδιαίτερες ζημιές και προβλήματα. Το σκηνικό του καιρού την εβδομάδα που διανύουμε θα είναι βελτιωμένο και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ 102.5 , ο καιρός θα είναι ήπιος, με φθινοπωρινή τάση και με θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Τι κι αν σε λίγες ημέρες έρχεται ο κατεξοχήν χειμωνιάτικος μήνας; Ο καιρός στη Μαγνησία συνεχίζει και είναι φθινοπωρινός, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τακούδης.
Ο ίδιος ανέφερε πως σήμερα, Τρίτη δεν θα υπάρξουν άλλα προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας, θα σημειωθούν όμως κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές κάποιες συννεφιές και βροχοπτώσεις, με ήπιο χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 μποφόρ και πιο ανοιχτά στα 6, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14-15 βαθμούς Κελσίου.
Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με κάποιες αραιές συννεφιές τοπικού κυρίως χαρακτήρα και τη θερμοκρασία να επανέρχεται πάλι στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών, δηλαδή στους 17 βαθμούς Κελσίου.
Τέλος, ο κ. Τακούδης, προέβλεψε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι καλό, θα υπάρξουν όμως συννεφιές και θα σημειωθούν και ορισμένες βροχές, ωστόσο θα υπάρχουν και περίοδοι ηλιοφάνειας.
Ο ίδιος σχολίασε πως ίσως τώρα, με αυτά τα χαρακτηριστικά του καιρού, να μιλάμε για το φθινόπωρο, που φέτος άργησε πολύ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.