Eξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: Το εκκλησάκι που έφτιαξε η μητέρα του (video)

Κενά και ερωτήματα αναπάντητα στη μυστηριώδη εξαφάνιση

Κενά και ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου από την Αλόννησο παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η μητέρα του Γιώργου εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται να μάθει τι συνέβη στον γιο της. Το μόνο που της έμεινε είναι ένα εκκλησάκι για να ανάβει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της. Ένα εκκλησάκι που τοποθέτησε η ίδια στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο.

Ήταν 30 Αυγούστου του 2016 και ο Γιώργος βρισκόταν με τη σύντροφό του για διακοπές στην Αλόννησο. Από το βράδυ της άφιξής του στο νησί, ο Γιώργος δεν αισθάνθηκε καλα και πήρε τον σάκο του και κατέβηκε στο λιμανάκι της Βότσης. Η ώρα περνούσε και γύρω στις 9 το βράδυ η σύντροφός του ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει, μάταια όμως. Κανείς δεν είχε δει τον Γιώργο, εκτός από δύο ψαράδες, που τον είδαν για τελευταία φορά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με όσα φέρονται να κατέθεσαν οι δύο ψαράδες, είδαν τον Γιώργο να ρίχνει τον σάκο του στη θάλασσα και να πηδάει και αυτός μέσα στο νερό από ένα διπλανό καΐκι. Τότε προσπάθησε να πιαστεί από το φουσκωτό των ψαράδων, ο ένας από τους δύο φοβήθηκε όμως και τον απώθησε ρίχνοντάς τον στην θάλασσα. Έκτοτε κανείς δεν είδε τον Γιώργο Καραμιχαηλίδη.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του Γιώργου μέσω των δικηγόρψν της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για έκθεση σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος εναντίον των δύο ψαράδψν. Οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα απέβησαν άκαρπες, ενώ τα ερωτήματα για το τι μπορεί να συνέβη στον Γιώργο, βασανίζουν μέχρι και σήμερα την μητέρα του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

https://www.facebook.com/staralithies/videos/405130163518734/?t=3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.