Φοβισμένοι οι κάτοικοι της Μηλίνας -«Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας»

Δηλώνουν ότι… δεν θέλουν να πιστέψουν ότι κάποιος δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά τους

Σοκαρισμένοι είναι ακόμη οι κάτοικοι της Μηλίνας από τον θάνατο της 58χρονης Γερμανίδας που ήταν κάτοικος της περιοχής για πάνω από 15 χρόνια, που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά τους.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλίνας, Κωνσταντίνος Γκουτζίνης μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή και είπε ότι η οικογένεια ήταν πολύ καλή, δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα με κανέναν και κανείς δεν μπορεί να πει αν ήταν φόνος, ατύχημα ή η γυναίκα δέχτηκε σφαίρα που εξοστρακίστηκε.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καν, ότι υπήρχε άνθρωπος που μπορούσε να στρέψει πιστόλι σε αυτή την οικογένεια, αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κυκλοφορεί ένας δολοφόνος ανάμεσά μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.

Ο κ. Γκουτζίνης τόνισε ότι τις προηγούμενες μέρες, πριν το θέμα δει το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ, στο χωριό δεν είχε γίνει γνωστό το παραμικρό και υπήρχε η εντύπωση ότι απλώς, πέθανε μια γυναίκα από ανακοπή.

«Κοιμόμουν και όταν ξύπνησα ήταν νεκρή»

Από την Αστυνομία κλήθηκαν εσπευσμένα τόσο ο 62χρονος σύζυγος όσο και οι κόρες της άτυχης γυναίκας για να δώσουν κατάθεση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά την κατάθεσή του στις Αρχές ο σύζυγος της 58χρονης υποστήριξε πως την ώρα της δολοφονίας της, ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι με έναν τεχνικό προκειμένου να κάνουν κάποιες εργασίες στο εσωτερικό του.

Όταν αυτές ολοκληρώθηκαν, ο τεχνικός αποχώρησε, με τον ίδιο να ξαπλώνει για να κοιμηθεί. Όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του, όταν ξύπνησε βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το σώμα της 58χρονης βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού του ζευγαριού. Φαίνεται δηλαδή πως η γυναίκα κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι και εκεί δέχτηκε τη σφαίρα.

Εξετάζονται και γείτονες

Σημειώνεται πως στο σπίτι δεν έχουν βρεθεί ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, με την έρευνα των Αρχών, η οποία εστιάζει στο σενάριο της δολοφονίας, να επικεντρώνεται στο εξωτερικό σημείο του σπιτιού που βρέθηκε νεκρή η 58χρονη, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Εκτός από τον σύζυγό της, εξετάζονται και γείτονες, με τον κύκλο των ερευνών να είναι διευρυμένος. Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα και άλλα στοιχεία που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και η σφαίρα.

Το χρονικό

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι η 58χρονη Γερμανίδα έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.

Η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες προτού ο σύζυγός της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την Μηλίνα αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου και τελικά στη νεκροψία – νεκροτομή. Η έκθεση της ιατροδικαστή Χρυσαυγής Κούση αναφέρει ότι «κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.