Φυλακές Βόλου: Επεισόδιο μεταξύ κρατούμενου και υπαλλήλου

Προβλέπεται να επιβληθεί στον φυλακισμένο ποινή από το συμβούλιο της φυλακής

Επεισόδιο που δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, μεταξύ ενός νεαρού κρατουμένου και σωφρονιστικού υπαλλήλου, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία κατά ενός 20χρονου ρομ, που είναι ο μοναδικός κρατούμενος ελληνικής καταγωγής στη φυλακή.
Το επεισόδιο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 προχθές το απόγευμα, όταν ο κρατούμενος βρισκόταν στον διάδρομο και είχε μπροστά του έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.
Ο νεαρός φέρεται να τον χτύπησε στην πλάτη με το χέρι, ο υπάλληλος αντέδρασε τον έσπρωξε και ακολούθησε λεκτική επίθεση του νεαρού προς τον 56χρονο υπάλληλο της φυλακής, με απειλές και ύβρεις.
Ο υπάλληλος κάλεσε την Αστυνομία, αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του 20χρονου κρατούμενου για βία κατά υπαλλήλων, απειλή, εξύβριση λόγω και έργω.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η εισαγγελέας υπηρεσίας, δεν διατάχτηκε η σύλληψη του νεαρού, που είναι κρατούμενος ούτως ή άλλως, που προβλέπεται να του επιβληθεί ποινή από το συμβούλιο της φυλακής, στη συνεδρίαση του οποίου παρίσταται και εισαγγελέας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.