Φυλάκιση για 36χρονο τσαντάκια

Μια γυναίκα γλίτωσε την τσάντα, αλλά κατέληξε στο Νοσοκομείο από πτώση

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, μετατρέψιμη προς 10 € την ημέρα, καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 36χρονο Βολιώτη τσαντάκια, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα κλοπής. Μάλιστα στη προσπάθεια του να αρπάξει την τσάντα 45χρονης γυναίκας, την έριξε κάτω, με αποτέλεσμα το θύμα να χτυπήσει στο φρύδι, όπου της έγιναν 10 ράμματα!
Ο κατηγορούμενος οδηγώντας μηχανάκι επιτέθηκε σε Βόλο και Νέα Ιωνία, σε δύο γυναίκες που περπατούσαν στο δρόμο, αρπάζοντας τις τσάντες τους στις 21 Αυγούστου του 2016.
Κατόπιν εντόπισε και την 45χρονη, προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να της αρπάξει την τσάντα που είχε κάτω από τη μασχάλη. Το θύμα αντιστάθηκε και δεν την άφηνε, με αποτέλεσμα να κοπεί το λουρί χωρίς να καταφέρει να της την πάρει. Παρόλα αυτά η γυναίκα έχασε την ισορροπία της πέφτοντας πάνω σε κάδους σκουπιδιών που υπήρχαν εκεί, χτυπώντας το κεφάλι της και σχίζοντας το δεξί της φρύδι.
Η τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου χρειάστηκε να της γίνουν 10 ράμματα. Το Δικαστήριο καταδίκασε τον 36χρονο ερήμην σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με μετατροπή προς 10 € την ημέρα και το δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.