Γιάννης Κράββαρης: “Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε τη συγκομιδή των μήλων”

Δεν υπάρχει πρόταση για μεταφορά δια θαλάσσης

Τις πρώτες ημέρες της θεομηνίας, με τους δρόμους να έχουν κοπεί στη μέση στην κυριολεξία και τη Ζαγορά να είναι αποκομμένη από τους δρόμους και την πρόσβαση στον Βόλο, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Zagorin κ. Γιάννης Κράββαρης έκανε έκκληση να αποκατασταθούν άμεσα οι οδικές συγκοινωνίες και οι αγροτικοί δρόμοι που είχαν διαλυθεί από την πλημμύρα, καθώς θα ξεκινούσε η συγκομιδή των μήλων.

“Τα μήλα δεν μπορούν να περιμένουn”, είδε δηλώσει προ ημερών στο magnesianews.gr ο κ. Κράββαρης. Μετά από μερικές ημέρες και με πολλά μηχανήματα να βρίσκονται σε όλο τον νομό αλλά και στην περιοχή της Ζαγοράς για να προχωρήσουν στις απαραίτητες αποκαταστάσεις ο κ. Κράββαρης δεν χάνει την αισιοδοξία του.

“Δεν μπορούμε να χάσουμε την αισιοδοξία μας. Σε 2-3 ημέρες οι παραγωγοί θα ξεκινήσουν να μαζεύουν, όπου μπορούν. Δειλά δειλά επιχειρούν τα μηχανήματα για να ανοίγουν δρόμους, κάποια χωράφια όμως έχουν “κοπεί” και κάποια μήλα δεν θα μπορέσουν να μαζευτούν. Είμαστε εδώ και παλεύουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κράββαρης διαψεύδοντας μία είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ότι εξετάζεται ακόμη και η δια θαλάσσης μεταφορά των μήλων από την Ζαγορά με πλοίο.

“Δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόταση στον Συνεταιρισμό”, ήταν η απάντηση του κ. Κράββαρη.

Δημ. Παλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.