Ιάσονας Αποστολάκης στο Ράδιο ΕΝΑ: “Ξηγιέται “μπαγιόκο” στα κανάλια ο Αχ. Μπέος” (ηχητικό)

Σφοδρή κριτική στη Δημοτική Αρχή για το αποθεματικό του 1,1 εκ. ευρώ

Το λαϊκό άσμα “Μη μιλάς και κάνε μόκο, θα σου ξηγηθώ μπαγιόκο” θυμίζει η στάση των τοπικών τηλεοπτικών μέσων επικοινωνίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κ. Ιάσονα Αποστολάκη, απέναντι στον Αχ. Μπέο, μετά τη δημοσιοποίηση πως τα αποθεματικά του Δήμου αντί για 20εκ όπως διατυμπάνιζαν, έχουν μόλις 1,1. εκ. ευρώ. Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη έριξε τα βέλη του για τη στάση τόσο του δήμου όσο και της πλειοψηφίας των τοπικών μέσων, που πέρασαν στα…. ψιλά το γεγονός.

Άλλο αυτό που μας εμφάνιζαν για αποθεματικό κι άλλο το …μπαγιόκο
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης για το θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και δεν είναι άλλο από τα ταμεία του Δήμου Βόλου, τα οποία είναι… άδεια. Η Δημοτική αρχή υπερθεμάτιζε πως έχει “στην μπάντα” 20εκ. ευρώ, όμως τελικά ξέμεινε με μόλις 1,1εκ.
“Από το 2015 που σταδιακά, μετά τον πρώτο χρόνο δημοτικής διαχείρισης υπό τον Αχ. Μπέο άρχισε και με βοήθεια πολλών πρόθυμων ΜΜΕ στην πόλη να περνά το αφήγημα του Δημάρχου, που τακτοποίησε όλα τα οικονομικά, εμείς λέγαμε ότι υπάρχει μια δημιουργική λογιστική που ξεπερνά κάθε φαντασία! Λέγαμε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά στα ταμεία. Δεν μπορεί τα 5 εκ. ΕΣΠΑ του Δημοτικού Θεάτρου , το πρόγραμμα Φιλόδημος, κονδύλια που είναι μόνο για τα ανταποδοτικά να τα βάζετε στο σακούλι, αλλά μας λέγανε κοπρίτες, αλήτες κτλ.. Άλλο όμως αυτό που εμφάνιζαν κι άλλο το μπαγιόκο, για να μιλήσουμε και τη γλώσσα του Δημάρχου, δηλαδή τα παντελονάτα χρήματα. Εμείς λέγαμε ότι τα πραγματικά διαθέσιμα είναι πολύ λίγα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.
Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε πως εάν αυτό είχε συμβεί επί Δημαρχίας Σκοτινιώτη ή άλλου Δημάρχου, αυτούς που ο Αχ. Μπέος χαρακτηρίζει ως πολιτικούς απατεώνες, θα είχαν ξεσηκωθεί οι εφημερίδες και τα κανάλια.
“Βλέπουμε όμως τα κανάλια της περιοχής σε ένα σιωπητήριο, που θυμίζει το λαϊκό άσμα “Μη μιλάς και κάνε μόνο, θα σου ξηγηθώ μπαγιόκο”, ανέφερε εμφατικά ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Μαζί για τον Βόλο”, λέγοντας ρητορικά πως ” Να δούμε πως θα αντιδράσουν τα κανάλια, τώρα που φαίνεται ότι η δημοτική αρχή είπε ψέματα”.
Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης χαρακτήρισε αχρείαστες κάποιες προβολές του Δήμου στα τηλεοπτικά μέσα, ενώ είπε πως εκείνος έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή από τον Οκτώβριο του 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.