Η εφημερίδα «Μαγνησία» τιμά με ειδική έκδοση τις γυναίκες

Αύριο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, δωρεάν, στα περίπτερα

Από την αρχή του κόσμου η γυναίκα ήταν εκείνη που είχε πολλούς ρόλους και πολλές υποχρεώσεις απέναντι στην κοινωνία και στην οικογένειά της. Η σύγχρονη γυναίκα έχει τους ίδιους ρόλους, τις ίδιες αυξημένες υποχρεώσεις, όμως πλέον έχει και προσωπικές ανάγκες και όνειρα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ρόλος της γυναίκας έχει μεταβληθεί στην κοινωνική σκακιέρα. Η γυναίκα πλέον εργάζεται, βγάζει τα δικά της χρήματα και δεν διστάζει να διεκδικήσει όλα όσα θέλει. Έχει αποκτήσει δυναμισμό και δεν προσπαθεί να ανελιχθεί στο πλευρό ενός άντρα. Φυσικά και το αρσενικό έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, καθώς μιλάμε για δύο ανθρώπινα όντα, όμως οι εποχές που η γυναίκα ήταν υποδεέστερη έχουν περάσει, τουλάχιστον στον Δυτικό κόσμο.

Παρ’ όλες τις κατακτήσεις της, η σύγχρονη γυναίκα συνεχίζει να προσπαθεί καθημερινά, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε όλους τους ρόλους, τους οποίους κατέχει. Να είναι καλή μάνα, καλή σύζυγος, σωστή εργαζόμενη, να περιποιείται τον εαυτό της, να..να..να..

Το βασικό στοιχείο όμως που έχει καταφέρει η γυναίκα στο πέρασμα των χρόνων, με μόχθο και αγώνα, είναι να αποκτήσει αυτοσεβασμό. Να αποφασίζει για τον εαυτό της και να ορίζει τη μοίρα της, όποια κι αν είναι αυτή. Να θέτει εκείνη τα θέλω της και να τα κατακτά. Ίσως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να είναι πλέον «πασε», όμως υπάρχουν ακόμη γυναίκες που προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους, είτε ως μητέρες, είτε ως επαγγελματίες είτε και τα δύο μαζί.

Η κάθε γυναίκα δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Είναι εκείνη που χαρίζει το δώρο της ζωής. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και η προσφορά της στην κοινωνία, αυταπόδεικτη. Στις επόμενες σελίδες θα διαβάσετε ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα στη γυναίκα. Στη γυναίκα μάνα, εργαζόμενη, σ’ εκείνη που προσφέρει και ξεχωρίζει. Σε εκείνη που το χαμόγελο δεν σβήνει από τα χείλη της και κυνηγά το όνειρό της.

Σε εκείνη που είναι παράδειγμα όχι για τους άλλους, αλλά για τον ίδιο της τον εαυτό!

Αυτή την γυναίκα τιμά η εφημερίδα «Μαγνησία», που ετοίμασε μια πολυτελή έκδοση, η οποία θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ στα περίπτερα, αύριο Παρασκευή. Αναζητήστε την ειδική έκδοση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.