Η Σκιάθος έγινε… «Βενετία» (βίντεο)

Δείτε τα δευτερόλεπτα που η ορατότητα περιορίζεται

Η Σκιάθος αισθάνεται από χθες την επιδείνωση του καιρού, με έντονη βροχή και καταιγίδες. Οι τουρίστες και οι ντόπιοι έμειναν στα ξενοδοχεία και τα σπίτια τους…

Η βροχή πέφτει ασταμάτητα από χθες το βράδυ  και η Σκιάθος παραμένει στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Το νησί των Σποράδων έχει γεμίσει από τουρίστες, που τις τελευταίες ώρες ψάχνουν καταφύγιο, με τους περισσότερους να μένουν στα ξενοδοχεία τους. Οι ντόπιοι λένε πως η βροχή ήταν αναγκαία για τους δροσίσει και ευελπιστούν να μην αφήσει πίσω προβλήματα.

Η βροχή ξεκίνησε στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής και συνεχιζόταν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. «Μέχρι αυτή των ωρα στην οδο Παπαδιαμάντη οι κάτοικοι εχουν κρυφτεί να προφυλαχτούν, ένω οι τουρίστες έχουν προβληματιστεί με τις μετακινήσεις τους, διότι ο καιρός τους χάλασε την διάθεση» σημειώνει κάτοικος του νησιού, που ανέβασε στο διαδίκτυο το επόμενο βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την ορατότητα να έχει περιοριστεί. Η Σκιάθος και οι Αρχές της, βρίσκονται σε επιφυλακή, με την κατάσταση για την ώρα να χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη…

Όπως αναφέρει το skiathoslife.gr, συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η κακοκαιρία στο νησί της Σκιάθου με έντονη βροχόπτωση κατά διαστήματα. Η κακοκαιρία που ξεκίνησε περίπου τα μεσάνυχτα δεν είχε προς το παρόν συνέπειες στην μετακίνηση των επισκεπτών του νησιού και τις συγκοινωνίες. Σε επικοινωνία που είχε το Skiathoslife.gr με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Γιαννίτση καθώς και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού δεν υπήρξε κανένα ανησυχητικό συμβάν και καμία κλήση για βοήθεια.

Παρ’ όλα αυτά όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα αφού τα άσχημα καιρικά φαινόμενα θα διατηρηθούν έως και τις επόμενες ώρες σύμφωνα με το Skiathos Weather του κ. Νίκου Πασχάλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.