Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία στον Άναυρο

Οι λόγοι που οδήγησαν 65χρονο να θέσει τέλος στη ζωή του

Συγκινεί η ιστορία του ανθρώπου που βρέθηκε χθες πνιγμένος ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής κάτω από το Ξενία προς τον «Ίσαλο». Ο άνδρας, που είχε μόνο λίγους φίλους, ήταν ηλικίας 65 χρονών, έπασχε από ανίατη ασθένεια σε τελευταίο στάδιο και αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε στη Σκιάθο πάνω από δύο δεκαετίες, ζούσε μόνος, είχε λίγους φίλους και απασχολούνταν επαγγελματικά σε μονάδα τουρισμού.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι προ μερικών ετών διαγνώστηκε με καρκίνο, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα.
Ωστόσο, δεν ακολούθησε τη θεραπεία που έπρεπε, προ μερικών μηνών, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και προ ημερών έφυγε από το σπίτι που φιλοξενούνταν, λέγοντας ότι πάει στο Νοσοκομείο για νοσηλεία ενώ έδωσε τα πράγματά του.

Το απόγευμα της Τετάρτης ήρθε με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο, για να πάει στο Νοσοκομείο και έκτοτε δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και δεν έδωσε σημεία ζωής.
Όπως φαίνεται, στο Νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γι’αυτόν, προχθές το βράδυ έπεσε στη θάλασσα για να θέσει τέλος στη ζωή του και η σορός του εντοπίστηκε χθες το πρωί μπρούμυτα στη θάλασσα σε απόσταση 200 μ. από την ακτή, από περιπατητή που τον εντόπισε.

Η σορός του ανασύρθηκε από σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου στην ακτή Ξενία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν εμφανή τα σημάδια ίκτερου στο σώμα του (αυξημένα επίπεδα χολερυθρίνης στο αίμα), που συνδέεται με ηπατική βλάβη, ανεπάρκεια ή καρκίνο του ήπατος.

Το Λιμεναρχείο Βόλου διενεργεί προανάκριση και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.