Κ. Γαργάλας: Είναι ύποπτη η στάση Ντίτορα, Πουλάκη και Χρυσοβελώνη απέναντι στην πόλη

Επίθεση του δημοτικού συμβούλου, γιατί «αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν στο Δ. Βόλου»

Ως «ύποπτη», χαρακτήρισε τη στάση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ν. Ντίτορα, όπως και του γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη, αλλά και της Υφυπουργού Εσωτερικών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Κ. Γαργάλας, μιλώντας το πρωί στο «Ράδιο Ένα 102,5», τονίζοντας ότι «αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν στο Δ. Βόλου».
Όπως υποστήριξε, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει απάντηση ακόμη για τα καταγγελλόμενα στη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων, με συνέπεια να έχουν δηλώσει ότι δε θα ξανασυμμετάσχουν σε συνεδρίαση, εάν προηγουμένως δε απαντήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες .
Όπως είπε ο Κ. Γαργάλας, «δεν βλέπουν τι συμβαίνει στην πόλη και στα δημοτικά συμβούλια, δεν παρακολουθούν. Τις αναφορές όμως δεν μπορούν να τις κρύβουν και να μην απαντούν. Έχουμε μια δημοτική αρχή που ξεπερνά και τη χυδαιότητα και δεν εφαρμόζει το Νόμο στα δημοτικά συμβούλια», είπε.
Ο ίδιος αναρωτήθηκε επίσης, «τι είδους αίσθηση για την πόλη και όσα συμβαίνουν γύρω τους έχουν οι κ.κ. Νάνος και Μιτζικός που χθες στο δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκαν επί του κανονισμού άρδευσης που κατέθεσε η δημοτική αρχή και δεν προσέβαλλαν τη διαδικασία», «εδώ συμβαίνουν τρελά πράγματα. Ο κανονισμός έχει ακυρωθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και παράνομα κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο», τόνισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.