Κ.Λούλης: Δεν θα κάνω διακοπές σε ξενοδοχείο να περιμένουμε ουρά στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε! (video)

Ο Γ.Γ. Τουρισμού "στηρίζει" τον ξενοδοχειακό κλάδο επιλέγοντας την "Περιστέρα" για διακοπές με το σκάφος του

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τον κλάδο τον οποίο υποτίθεται θα έπρεπε να στηρίζει και να χαράσσει πολιτική, έγινε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Κώστας Λούλης, ο οποίος κληθείς να απαντήσει σε ερώτημα για το αν θα επιλέξει να στηρίξει τον τουρισμό σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, πηγαίνοντας διακοπές φέτος το καλοκαίρι, δήλωσε ότι θα προτιμήσει ένα ερημονήσι, αποφεύγοντας τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει στα ξενοδοχεία λόγω του κορωνοϊού! Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στο ερώτημα του Σωτήρη Πολύζου χθες στην TRT για το αν θα πάει διακοπές με την οικογένειά του το καλοκαίρι ή αν θα φοβηθεί (σ.σ. λόγω του κορωνοϊού), ο κ. Λούλης έδωσε με τον τρόπο του αρνητικό μήνυμα για την ασφάλεια στα ξενοδοχεία λέγοντας ότι «όχι όχι εξάλλου εγώ τις διακοπές μου εκεί που τις έκανα εδώ και δεκαετίες ήταν στα ερημόνησα…» εξηγώντας ότι και φέτος θα επιλέξει για τις διακοπές του την αγαπημένη του «Περιστέρα» απέναντι από τη Στενή Βάλα στην Αλόννησο. «Η παρέα μας εκεί είναι τα πουλιά και τα ψάρια, τα τζιτζίκια και τίποτ’ άλλο. Δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος να είμαστε σε ένα ξενοδοχείο να περιμένουμε ουρά στον μπουφέ και να κινδυνεύουμε… τέτοιες διακοπές δεν μου άρεσαν ποτέ. Μ’ άρεσε πάντα διακοπές σε ένα έρημο ήσυχο μέρος, εξηγώντας στη συνέχεια ότι το μοντέλο των διακοπών όπου είναι σε μία παραλία με ξαπλώστρες ο ένας δίπλα στον άλλο δεν τον έλκυε ποτέ, προτιμώντας την ησυχία του διαβάζοντας ένα βιβλίο.(Δείτε στο βίντεο από το 24ο λεπτό) Την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού κλάδου αναμένουν διευκρινίσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα κληθούν να εφαρμόσουν στα καταλύματά τους προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των τουριστών.

Διαψεύδει τη…διάψευση Μητσοτάκη για ανασχηματισμό
Ο κ. Λούλης πάντως έδωσε αμφιλεγόμενη απάντηση στο ερώτημα περί ανασχηματισμού, αμφισβητώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σχολιάζοντας τη διάψευση του κ. Μητσοτάκη περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού στην κυβέρνηση ο κ. Λούλης τόνισε ότι «από τότε που ήμουν μικρός, όταν ακούγαμε να διαψεύδεται ότι δεν πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός, γινόταν. Τώρα δεν ξέρω αν και αυτή τη φορά θα γίνει», δίνοντας συνέχεια στα σενάρια περί ανασχηματισμού δεδομένου ότι ο σχολιάζων ανήκει στο πολύ στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Επίσκεψη στα Γιάννενα
Ο κ. Λούλης αύριο θα βρίσκεται στα Γιάννενα όπου στις 12μ. θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων του τουρισμού, της εστίασης και των εμπλεκόμενων κλάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.