«Καρτέρι» θανάτου για 35χρονο Βολιώτη την ώρα που πήγαινε για δουλειά…

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε προπορευόμενη νταλίκα

Θρήνος για την απώλεια ενός ακόμη νέου συνανθρώπου μας νωρίς σήμερα το πρωί, σε θανατηφόρο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, επέπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας, λίγο πριν το 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο.
Ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι» λίγο πριν τις 6 περίπου το πρωί, στον 35χρονο Βολιώτη Βασίλειο Ξάνθη, την ώρα που πήγαινε για δουλειά, καθώς εργαζόταν σε εταιρία ανακύκλωσης που λειτουργεί στον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Ο άτυχος 35χρονος, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ενώ κινούνταν στην οδό Λαρίσης, με κατεύθυνση προς Λάρισα και πριν τους φωτεινούς σηματοδότες του 304 ΠΕΒ έπεσε σε νταλίκα, πιθανόν την ώρα της προσπέρασης, κάτι που είχε αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει και ο οδηγός του να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο του δυστυχήματος πήγαν περιπολικό της Τροχαίας, δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες της Β Βιομηχανικής Περιοχής, που απεγκλώβισαν τον οδηγό από το αυτοκίνητο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Στη συνέχεια έγινε πλύση του οδοστρώματος, το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο απομακρύνθηκε και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία στις 8 το πρωί.

Τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Βόλου, που κάνει την προανάκριση.