Καταγγελία λεκτικής επίθεσης σε βάρος υποψηφίου από υποψήφιο άλλου συνδυασμού

Από τον συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη»

Λεκτική επίθεση από υποψήφιο τοπικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού καταγγέλλει ότι δέχθηκε το μέλος του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή την συγκεκριμένο περιστατικό “ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» και η επικεφαλής του Νάνσυ Καπούλα, υποψήφια δήμαρχος Βόλου, καταδικάζουν απερίφραστα την απρόκλητη λεκτική επίθεση που δέχθηκε το μέλος του συνδυασμού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, από υποψήφιο τοπικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά:

Ο πρωταγωνιστής του θλιβερού επεισοδίου, που φανερώνει όχι μόνο το ποιόν του (αντιπροσωπεύει και το συνδυασμό που εκπροσωπεί;), επιτέθηκε λεκτικά στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη άτομο με αναπηρία, γνωστό στην τοπική κοινωνία για το ήθος, το θάρρος, τη δράση και το πείσμα του να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής, αποτελώντας ένα ζωντανό φάρο θέλησης.

Με εκφράσεις του τύπου, «φτιάξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά φτιάξε την Αγριά» ή «ήρθες εσύ να φτιάξεις την Αγριά,» ή με την έκφραση «την επόμενη φορά δεν θα σε σεβαστώ», παρουσία αποσβολωμένων μαρτύρων οι οποίοι δεν είχαν τη δύναμη να αντιδράσουν από την έκπληξη που υπέστησαν, ο γνωστός καταστηματάρχης της περιοχής προχώρησε σε επίδειξη δύναμης σε βάρος του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού μας.

Τον παραδίδουμε στη κρίση του πολιτών της Αγριάς, όπως και το συνδυασμό που εκπροσωπεί, αφού είναι ανάξιο να σχολιάσουμε και να μπούμε στον πειρασμό της σύγκρισης. Πανεπιστήμιο και δύο μεταπτυχιακά, μαζί με μια ολοκληρωμένη παιδεία που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης, είναι βαριά παρακαταθήκη για να τοποθετηθεί στο ζύγι με χουλιγκανισμούς, ψευτοτσαμπουκάδες, μαγκιά και ειρωνεία.

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για χιλιοπαιγμένες παραστάσεις του ιδίου θιάσου.
Εμείς όλοι οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα: Παναγιώτη είμαστε μαζί σου, γιατί δεν είσαι απλά ένας από εμάς. Είσαι το παράδειγμα για όλους μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.