Κάτοικος Μακρινίτσας για το φονικό: Είχε απειλήσει πολλές φορές, έφυγαν δυο εξαιρετικά παιδιά άδικα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό που έγινε, το βράδυ της Δευτέρας, στη Μακρινίτσα Πηλίου έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης -ο οποίος κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της- έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και, αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης -ο οποίος κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του και τον αδερφό της- έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και, αφού επιτέθηκε στην πεθερά του, σκότωσε τη γυναίκα του.

Την ώρα εκείνη, η μητέρα του θύματος τηλεφώνησε στον γιο της για να μεταβεί στο σπίτι από τη δική του κατοικία στη γειτονική Πορταριά.

Ο 31χρονος έτρεξε αμέσως να υπερασπιστεί την οικογένειά του και, φτάνοντας στο σπίτι, πήρε ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον δράστη. Ανοίγοντας όμως την πόρτα του σπιτιού για να εισέλθει, ο δράστης τού είχε στήσει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα, αφού είχε ακούσει το μοιραίο τηλεφώνημα, και τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην κοιλιά.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αδερφός της κοπέλας έπεσε νεκρός στο έδαφος. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κ. Έφη, κάτοικος Μακρινίτσας που γνώριζε τα δύο νέα παιδιά που έχασαν έτσι άδικα τις ζωές τους.

«Έφυγαν δύο εξαιρετικά παιδιά άδικα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αυτό που έμαθα από τους συγχωριανούς μου είναι ότι ο πρώην σύζυγος της κοπέλας μπήκε μαινόμενος στο σπίτι τους, πήγε ο αδερφός να υπερασπιστεί την κοπέλα, και έκανε ό,τι έκανε ο δράστης. Ο αδερφός της κοπέλας πέθανε ακαριαία. Ήταν και οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι. Τον δράστη τον έχω δει μόνο μια φορά από μακριά. Είχε απειλήσει πολλές φορές, για αυτό οι γονείς και ο αδερφός της κοπέλας την πρόσεχαν συνεχώς, δεν την άφηναν μόνη της» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ νέο ζευγάρι, ήταν 2-3 χρόνια μαζί, και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Και τη μητέρα των παιδιών τραυμάτισε ο δράστης, τη μαχαίρωσε στο πρόσωπο. Δεν γνωρίζω που ήταν εκείνη την ώρα το παιδάκι. Δεν ήθελε να χωρίσει αυτός με τη σύζυγό του. Αλλά εμείς ξέραμε ότι υπήρχε καθημερινά ένταση στο σπίτι και λογικό ήταν και ο γάμος κάποια στιγμή να λυθεί».

«Λόγω της συμπεριφοράς του δράση την περίοδο της συμβίωσης με την 28χρονη κοπέλα, έφτασαν στο διαζύγιο. Η συμπεριφορά του ήταν κακοποιητική σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε και έτσι ήταν σε διάσταση. Ο δράστης έκανε προσπάθειες να προσεγγίσει την κοπέλα εκ νέου, εκείνη δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι» ανέφερε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του magnesianews.gr, Δημήτρης Καρεκλίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.