Κώστας Λούλης: Παντρεμένος στο Wish, ανύπαντρος στο Ράδιο ΒΕΡΑ

Θυμήθηκε να απαντήσει δυόμισι μήνες μετά στο δημοσίευμα της "Μ" για τον διορισμό της Ελένης Τζελέπογλου

Με χρονοκαθυστέρηση δυόμισι μηνών απάντησε ο Γ.Γ. Τουρισμού Κώστας Λούλης στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Μαγνησία” για τον διορισμό της φερόμενης ως τρίτης συζύγου του Ελένης Τζελέπογλου στο Υπουργείο Τουρισμού ως μετακλητής υπαλλήλου στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Ο κ. Λούλης ωστόσο αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τον διορισμό της, διέψευσε ότι είναι παντρεμένος με την κα Τζελέπογλου λέγοντας ότι είναι “φίλη” του, θέλοντας έτσι προφανώς να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει ηθικό ζήτημα! Μάλιστα αναφέρθηκε και στο έργο καθαριότητας που επιτελεί στο υπουργείο του, όπου παρά την κατάρρευση που καταγράφει ο κλάδος και την απώλεια δισεκατομμυρίων ευρώ ο κ. Λούλης επαίρεται ότι “έχουμε κατά κοινή ομολογία το ομορφότερο υπουργείο”.

Το εξώφυλλο του περιοδικού Wish που εκδίδει ο φίλος του κ. Λούλη, Σωτήρης Πολύζος όπου παρουσιάζονται ως παντρεμένο ζευγάρι, Ελένη και Κώστας Λούλης.

Όπως τόνισε ο κ. Λούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο ΒΕΡΑ “είχα ακούσει και προ μηνών ότι γράφτηκε και πρωτοσέλιδο κάτι για μένα και για τη δήθεν σύζυγό μου, εγώ δεν έχω παντρευτεί ακόμη, είμαι ανύπαντρος. Ας πάτε στο ληξιαρχείο να ρωτήσετε, αλλά….” τον διακόπτει ο δημοσιογράφος και τον ρωτά ” η σύζυγος είναι γραμματέας σας;” και απαντά “μα δεν είμαι παντρεμένος, η σύζυγος λέτε κι εσείς…” “η σύντροφος”, διευκρινίζει ο δημοσιογράφος και ο κ. Λούλης απαντά  “Ούτε! Γι’ αυτό σας λέω, αυτό παραπέμπει στην αριστερά, δεν μ’ αρέσει να το ακούω, η σύντροφος. Με κάποιον άνθρωπο βρίσκομαι. Τώρα το ότι, αν κάποιος υποτιμά το αναγνωστικό του κοινό και του λέει ψέμματα, όπως συνέβη σ’ αυτή την περίπτωση, ας πάει στο ληξιαρχείο να δει τη μερίδα μου και να δει είμαι παντρεμένος ή δεν είμαι παντρεμένος;”

Τον περασμένο Μάρτιο όμως ο κ. Λούλης σε κοινή του συνέντευξη με την κα Τζελέπογλου στο περιοδικό Wish και τον Σωτήρη Πολύζο, εμφανίζονταν ως παντρεμένος. Μάλιστα στο εξώφυλλο του περιοδικού δέσποζε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τον τίτλο “Ελένη & Κώστας Λούλης – Μιλούν στο Wish για το χρονικό της σχέσης τους και ξεφυλλίζουν το album της κοινής τους ζωής”, ενώ στην εισαγωγή της συνέντευξης δια χειρός Σ.Πολύζου έγραφε “Στην παράφραση του γνωστού κινηματογραφικού τίτλου “Όταν ο Κώστας γνώρισε την Ελένη”, προέκυψε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, βαθιά αγάπη, συγκατοίκηση, ένας τρίτος γάμος για τον γνωστό βιομήχανο και πολιτικό και μια σχέση ζωής για την Ελένη Λούλη. Στην κουβέντα μας, το λέει πολύ παραστατικά η νέα του σύζυγος πως είναι “εμπειρία ζωής” ο Κώστας Λούλης”. Εύλογο είναι να αναρωτηθεί κανείς τι από τα δύο ισχύει. Το δημοσίευμα του περιοδικού του φίλου του κ. Λούλη Σωτήρη Πολύζου που έκανε λόγο για συζύγους ή ο σημερινός ισχυρισμός του Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού ότι είναι απλώς “φίλη του”; Ακόμη όμως και αν ισχύει το δεύτερο, για το οποίο ο κ. Λούλης βέβαια οφείλει να ζητήσει πρωτίστως αποκατάσταση από τον κ. Πολύζο, αναιρεί το ηθικό ζήτημα που προκύπτει από τον διορισμό της κας Τζελέπογλου στο Υπουργείο Τουρισμού;

Ο κ. Λούλης σε φωτογραφία του στο Μέγαρο Μαξίμου τον Ιανουάριο του 2020 φορώντας βέρα στο δεξί.

Στη συνέχεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο κ. Λούλης θέλησε για πολλοστή φορά να μας υποτιμήσει ότι το δημοσίευμά μας είχε σαν στόχο με ψέμματα και συκοφαντίες, να αυξήσουμε τα φύλλα που πουλάμε από 120 σε 150, δίνοντάς μας παράλληλα και μαθήματα δημοσιογραφίας! Όπως είπε ο κ. Λούλης:

Από εκεί και πέρα όμως ξέρετε στη δημοσιογραφία γιατί είστε κι εσείς δημοσιογράφος υπάρχουν δύο δρόμοι για να βγάλει κανείς τα προς το ζην. Γιατί και ο κάθε δημοσιογράφος επιλέγει αυτό το επάγγελμα και γιατί του αρέσει και για να ζήσει. Λοιπόν…δεν πισ…το ξέρετε καλά, η κορυφή ας πούμε, οι κορυφαίοι της δημοσιογραφίας, ας πάρουμε σε τοπικό επίπεδο, ο Τάκης Οικονομάκης  Ορφανίδης δεν πή…δεν πηγαίνανε σ’ αυτό το δρόμο για να βγάλουν χρήματα δηλαδή με το να πετάν λάσπη, να λεν ψέμματα, να τρέχουν συνέχεια στα δικαστήρια για να τους γράφουν οι εφημερίδες να λεν ότι έγινε η δίκη, κέρδισε αυτή έχασε η…δηλαδή, αυτά για να μπαίνουν στην…το όνομά τους στη…για να βρίσκεται στη…να επιπλέει στην επικαιρότητα…Ο Οικονομίδης όταν ήθελε να…ο Τάκης Οικονομάκης με συγχωρείτε, όταν ήθελε να να…το όνομά του, να είναι…να είναι επίκαιρο έγραφε κάτι εξαιρετικά άρθρα τα οποία ο ένας τα έπαιρνε και τα έδειχνε στον διπλανό του, στο φίλο του “διάβασε τι κείμενο είναι αυτό, τι βαρύτητα έχει” και έτσι είχαν καταξιωθεί οι μεγάλοι δημοσιογράφοι του Βόλου. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αυτός να γράφουμε σήμερα πήγαμε στο Πρωτομελές (sic) πήγαμε στο Μονομελές, σήμερα πήγαμε στο Εφετείο κάναμε εκείνο κάναμε τ’ άλλο, να λέμε χίλια δυο ψέμματα. Γιατί αυτά…και σε τίτλους…που ειλικρινά εγώ δεν το διάβασα, δεν είχα την περιέργεια να το διαβάσω και θα καθόμουν εγώ ν’ ασχοληθώ με το τι γράφει ή την κριτική για το βιβλίο μου; Ας πούμε τι γράφει ποιος…ο Καρεκλίδης..μα αν είναι δυνατόν…εμένα μ’ ενδιαφέρει τι γράψανε, την κριτική πρόσφατα μάλιστα πριν από λίγες μέρες πήρα από την Ψαρούδα-Μπενάκη μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ακαδημαϊκό, πρόεδρο της Βουλής, καταξιωμένη είναι η Αρβελέρ της Ελλάδος (!), που μου λέει σας συγχαίρω για το μνημειώδης και αντικειμενικό σας έργο. Για την τελευταία έκδοση του βιβλίου σας. Που μου λένε χίλια δυο, κάποιοι οι οποίοι είναι πραγματικά στον πάτο του επιπέδου αυτού, αλλά δεν με αφορά, δεν θα χάσω το χρόνο μου να ασχολούμαι ή με πείραζε εμένα που έβγαζε 150 φύλλα ξέρω γω τη μέρα 200 πόσα πούλαγε, γιατί και ο Τύπος ξέρετε γενικά έχει συρρικνωθεί και ακόμα περισσότερο ένας Τύπος που δεν έχει το επίπεδο εκείνο που το αναγνωστικό κοινό χρειάζεται γιατί αλλιώς θα το επιβράβευε και θα πούλαγε 2000.

Ενοχλούνται πάντως οι εξουσίες, οι εκλεγμένοι ενοχλούνται πάντα από την αντιπολίτευση, πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση …πρέπει να υπάρχει έλεγχος αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος με τον κ. Λούλη να απαντά “Αλίμονο, ναι ναι, συζητάτε και με ευπρέπεια και το να πει κανείς όλα τα αρνητικά, αλλά το να λέει ψέμματα κάποιος για να πουλήσει, να κάνει τα 120 φύλλα 140 ας πούμε 150 που πουλάει είναι πια…”

Δεν ήξερα ότι είστε άνευ συζύγου, τυπικώς τουλάχιστον…συνέχισε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι έχει το κεφάλι του ήσυχο και καταλήγει στο συμπέρασμα (ο δημοσιογράφος) ότι εφόσον δεν υπάρχει σύζυγος, δεν υπάρχει θέμα διορισμού…! με τον κ. Λούλη να απαντά με σαφήνεια “τι να μα…τώρα…ντάξει, τέλος πάντων (γέλιο)” ενώ διευκρινίζει στη συνέχεια, κάτι που άλλωστε είχαμε επισημάνει και εμείς στο δημοσίευμά μας, ότι δεν είχε την οικονομική ανάγκη να λαμβάνει τους μισθούς από το υπουργείο Τουρισμού τόσο ο ίδιος όσο και η “φίλη” του.. “τώρα κοιτάξτε εντάξει…εκεί οι Βολιώτες είναι νοήμονες άνθρωποι, εγώ σ’ αυτό το υπουργείο τώρα είμαι δέκα μήνες. Σ’ αυτούς τους δέκα μήνες. Οι αποδοχές που πήρα ήταν 25.000, η φίλη μου που είμαστε ας πούμε, πήρε και αυτή 9000. Εγώ στο υπουργείο ξόδεψα πάνω από 100.000 για να φτιάξω κάποια έργα και κάποιες ανάγκες οι οποίες εκκρεμούσαν επί δεκαετίες….από την τσέπη μου..και τα έδειξα αυτά, το τύπωσα το φυλλάδιο, κυκλοφόρησε. Το είδατε ίσως κι εσείς. Λοιπόν, είχα την ανάγκη να πάρω τις, όπως εμφανίζεται τις 10.000 που πήρε εκείνη ή τους μισθούς που πήρα εγώ. Και συνεχώς δίνω από την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί και μετά από αυτό το έντυπο που κυκλοφόρησε, συνεχίσαν τα φορτηγά να απομακρύνουν άχρηστα πράγματα. Συνεχίστηκε η καθαριότητα η τάξις…Δεν σταματάν αυτά…δεν σταματώ να βάζω το χέρι στην τσέπη, γι’ αυτό που πιστεύω που πρέπει να γίνει, και είναι πράγματι σήμερα όλοι λένε ότι είναι το ομορφότερο υπουργείο και το καλύτερο υπουργείο και αυτό το χαίρομαι. Απο κει και πέρα τώρα όλα τα άλλα είναι κακεντρέχειες και συκοφαντίες ουσιαστικά. Γιατί έτσι όπως φέρονται και γράφονται, είναι να γελάει κανείς…όχι…σιγά και θα το ‘παιρνα εγώ στα σοβαρά και θα πήγαινα να υποχρεωθώ…δεν θα τον τυπώσει, θα τον τυπώσει κάποιος άλλος, η εφημερίδα θα ξαναβγεί και θα ξαναλέει τα ίδια και χειρότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.