Μ. Χρυσοβελώνη : Η φιλοξενία υψηλόμισθων νατοϊκών στρατιωτικών όφελος της τοπικής κοινωνίας

Όπως τόνισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη, «η ΝΔ έχει πάρει ακροδεξιά στροφή»

Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση του στρατοπέδου, στην περίπτωση που μετακινηθεί, θα γίνει με διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TRT η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας ότι σύμφωνα με την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, θα φιλοξενηθούν υψηλόμισθοι νατοϊκοί στρατιωτικοί με ωφελημένη την τοπική κοινωνία. Αναφορικά με το δικό της πολιτικό μέλλον, τόνισε ότι στόχος της προς το παρόν, είναι να δίνει απαντήσεις στα προβλήματα του πολίτη, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, ότι η Ν.Δ. έχει πάρει ακροδεξιά στροφή.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε η υφυπουργός Εσωτερικών, τοποθετήθηκε αναφορικά με:
Α) Μεταστέγαση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών:
Τις αποφάσεις για τη μετακίνηση του στρατοπέδου τις παίρνει αποκλειστικά η στρατιωτική ηγεσία για λόγους Εθνικής Άμυνας, κάτι που είχε ειπωθεί και στη συνάντηση που είχε γίνει στο υπουργείο Άμυνας , παρουσία της ιδίας και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Οι αποφάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού. Σε κάθε περίπτωση , σε επικοινωνία της υφυπουργού τόσο με τον υπουργό Άμυνας κ. Αποστολάκη όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Ρήγα, τονίστηκε ότι θα φιλοξενηθούν 350 με 400 οικογένειες νατοϊκών στρατιωτικών, όπου, επειδή θα εργάζονται μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, θα αμείβονται υψηλά και δεν θα έχουν την δωρεάν φιλοξενία και σίτιση, πράγμα που θα ωφελήσει τον εμπορικό κόσμο της περιοχής του Βόλου . Δεν είναι δυνατόν να γίνει παρέμβαση στην στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και στον επιχειρησιακό σχεδιασμό. Ο σχεδιασμός για την αξιοποίηση του στρατοπέδου θα γίνει με διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Υπάρχει συζήτηση και για την αξιοποίηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Β) Για τη μελλοντική πολιτική της πορεία:
Όπως τόνισε η υφυπουργός η δική της μελλοντική πολιτική πορεία και οι αποφάσεις, όταν είναι να παρθούν, δεν είναι εκείνα τα πράγματα που απασχολούν τον πολίτη της Μαγνησίας. Η ΝΔ έχει πάρει ακροδεξιά στροφή. Τους πολίτες ενδιαφέρει να δημιουργηθεί μια ευρύτερη δημοκρατική παράταξη η οποία θα έχει τις ίδιες ανησυχίες και στοχεύσεις ως προς την ανάταξη της χώρας, την ανακούφιση της κοινωνίας και θα δίνει άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών. Η πολιτική που ακολουθεί τώρα η ΝΔ, με άτομα της άκρας δεξιάς, είναι αδύνατον να συμπορευτούν με την ίδια. Στόχος είναι να ανταπεξέλθει στο ρόλο της ως υφυπουργός Εσωτερικών και να περατωθεί το έργο της Κυβέρνησης σε όφελος του πολίτη αλλά και να συνεχίσει την καθημερινή της φροντίδα και παρέμβαση για τα αιτήματα των πολιτών της Μαγνησίας
Γ)Τον πρώην υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο:
Σχετικά με τις πρόσφατες αναφορές, στο πρόσωπό της , από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, δήλωσε ότι αποχώρησε καθαρά για λόγους πολιτικής διαφωνίας. Αυτή η διαφωνία αφορούσε την νέα ακραία γραμμή που αποφάσισε να ακολουθήσει ο κ. Καμμένος, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Επίσης τόνισε ότι, αν η ίδια ήταν άνθρωπος που ενδιαφερόταν για την καρέκλα και μόνο, δεν θα έμενε στα πλευρό του Π. Καμμένου 2 χρονιά μετά, χωρίς καμία ιδιότητα. Τα ποσοστά που έφερε το κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Μαγνησία όπως και η θέση που υπάρχει σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, φανερώνουν ξεκάθαρα την πολιτική δουλειά της αλλά και την στήριξη του κόσμου στο πρόσωπό της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.